Tom Dubravec/ CROPIX
POČEO JE BOJKOT!

RASTU TENZIJE U MADRIDU! HRVAT POVUKAO NAJRADIKALNIJI POTEZ DO SADA Evo kako je Vatreni napravio pritisak na Upravu i zatražio toliko željeni transfer

Piše: HinaObjavljeno: 06. kolovoz 2018. 22:55

Mateo Kovačić vratio se u Madrid i još jučer odradio svoj prvi trening s 'Kraljevima' nakon što je prekinuo zasluženi odmor poslije, za našu reprezentaciju iscrpljujućeg, ali uspješnog Svjetskog prvenstva u Rusiji.

No, kod hrvatskog veznjaka i dalje postoji nezadovoljstvo i velika želja za odlaskom. Kovačić tako već neko vrijeme javno traži odlazak iz Madrida u neku novu sredinu koja će mu ponuditi veću minutažu i nešto značajniju ulogu, a da je i dalje ozbiljan i ustrajan u toj odluci, 24-godišnji Hrvat odlučio je pokazati na dosad najradikalniji način.

Kako piše ugledna Marca, Mateo je odbio trenirati sve dok se ne riješi pitanje njegove budućnosti!

"Hrvat ne razumije odluku španjolskog kluba oko svoje budućnosti i odlučio je napraviti novi korak kako bi ostvario svoj cilj - napuštanje Los Blancosa", stoji u tekstu španjolskog medija.

Najveći dio momčadi Reala se trenutno nalazi u New Jerseyu, gdje će u noći s utorka na srijedu odigrati pripremnu utakmicu protiv Rome.

"Nalazim se tisuće kilometara daleko od momčadi, nemam sve informacije", rekao je Hini klupski glasnogovornik. "No, to je tema za predsjednika Florentina Pereza i generalnog direktora Josea Angela Sancheza", dodao je.

Momčad na čelu s trenerom Julenom Lopeteguijem vraća se u Madrid u srijedu u 14 sati, a zasad nije u planu nikakav sastanak s Kovačićem. S ekipom se vraćaju i Perez te Sanchez. Mateo Kovačić nije bio dostupan za komentar, a njegov zastupnik Nikky Vuksan nije odgovorio na upit do objave ove vijesti.

Posljednjih tjedana u medijima su se pojavljivale vijesti o interesu Manchester Uniteda, Manchester Cityja, Intera i Milana za dovođenje Kovačića čija se tržišna cijena kreće oko 30 milijuna eura, podatak je Transfermarkta, internetske stranice specijalizirane za transfere nogometaša.

Mateo je već nekoliko puta pričao s Upravom, no do sada ti sastanci nisu polučili željeni rezultat, a trenutni ga ugovor s Madriđanima veže do ljeta 2021. godine.

Štoviše, iz 'Kraljevskog kluba' su nedavno otvoreno poručili kako ga uopće ne namjeravaju prodati.

Možda nakon ovog poteza ipak promijene mišljenje...

Linker
19. travanj 2024 12:41