Ryan Pierse/Getty Images
USKORO IZLAZE I MAJICE

REAKCIJE HRVATSKIH REPREZENTATIVACA NA VRSALJKOV TRANSFER Vatreni dvojac Šimi čestitao šalom koja je postala hit među Vatrenima na Svjetskom prvenstvu

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 02. kolovoz 2018. 13:10

Šime Vrsaljko nova je zvijezda milanskog Intera. U utorak je oko ponoći sletio u milansku zračnu luku, a tamo ga je - usprkos kasnom terminu - dočekalo mnoštvo navijača, novinara i fotoreportera. Tako se dočekuju prave zvijeze...

Vrsaljko je bio vidljivo iznenađen s takvim dočekom, premda ih je nakon Svjetskog prvenstva doživio već četiri u daleko većim izdanjima. Prvi je bio u Zagrebu, drugi u Zadru, pa u NK Zadru, pa u rodnom selu Nadinu, da bi sada imao doček i u Milanu. Ne znamo koji se sportaš u svijetu može pohvaliti s toliko dočeka u manje od dva tjedna. Inače, u Milanu je Vrsaljko samo kratko svima poručio koliko je sretan, da bi potom sjeo u automobil i odjurio na nepoznatu adresu.

Dolaskom u Inter Vrsaljko se pridružio Ivanu Perišiću i Marcelu Brozoviću, a Talijani se još uvijek nadaju da to nije kraj hrvatskih pojačanja i da će se ovom trojcu priključiti Luka Modrić ili Mateo Kovačić.

CONTENTO E FELICE

A post shared by Sime Vrsaljko (@simevrsaljko2) on

Dolazak trećeg Vatrenog oduševio je Ivana Perišića i Dejana Lovrena koji su na poseban način pozdravili Vrsaljkov transfer.

Stup obrane Liverpoola je na putem Instagrama Šimi poslao poruku 'aj laaajk', internu šalu koja je za vrijeme Svjetskog prvenstva u Rusiji postala hit među hrvatskim reprezentativcima. Lovren je već i najavio da će majice s natpisom 'aj laaajk' uskoro biti puštene u prodaju.

Linker
26. travanj 2024 09:13