MOSCOW, RUSSIA - JULY 11: Sime Vrsaljko of Croatia celebrates victory following the 2018 FIFA World Cup Russia Semi Final match between England and Croatia at Luzhniki Stadium on July 11, 2018 in Moscow, Russia. (Photo by Ryan Pierse/Getty Images)
Ryan Pierse/Getty Images

USKORO IZLAZE I MAJICE

REAKCIJE HRVATSKIH REPREZENTATIVACA NA VRSALJKOV TRANSFER Vatreni dvojac Šimi čestitao šalom koja je postala hit među Vatrenima na Svjetskom prvenstvu

AUTOR:
  • Sportske Novosti

 • OBJAVLJENO:
 • 02.08.2018. u 11:10

 • Šime Vrsaljko nova je zvijezda milanskog Intera. U utorak je oko ponoći sletio u milansku zračnu luku, a tamo ga je - usprkos kasnom terminu - dočekalo mnoštvo navijača, novinara i fotoreportera. Tako se dočekuju prave zvijeze...

  Vrsaljko je bio vidljivo iznenađen s takvim dočekom, premda ih je nakon Svjetskog prvenstva doživio već četiri u daleko većim izdanjima. Prvi je bio u Zagrebu, drugi u Zadru, pa u NK Zadru, pa u rodnom selu Nadinu, da bi sada imao doček i u Milanu. Ne znamo koji se sportaš u svijetu može pohvaliti s toliko dočeka u manje od dva tjedna. Inače, u Milanu je Vrsaljko samo kratko svima poručio koliko je sretan, da bi potom sjeo u automobil i odjurio na nepoznatu adresu.

  Dolaskom u Inter Vrsaljko se pridružio Ivanu Perišiću i Marcelu Brozoviću, a Talijani se još uvijek nadaju da to nije kraj hrvatskih pojačanja i da će se ovom trojcu priključiti Luka Modrić ili Mateo Kovačić.

   

  Dolazak trećeg Vatrenog oduševio je Ivana Perišića i Dejana Lovrena koji su na poseban način pozdravili Vrsaljkov transfer.

  Stup obrane Liverpoola je na putem Instagrama Šimi poslao poruku 'aj laaajk', internu šalu koja je za vrijeme Svjetskog prvenstva u Rusiji postala hit među hrvatskim reprezentativcima. Lovren je već i najavio da će majice s natpisom 'aj laaajk' uskoro biti puštene u prodaju.

   

  Iz drugih medija