Denis Doyle/Getty Images
PIŠE MARCA

REAL DOVODI IGRAČA KOJI JE PREMIJERNI POZIV ZA 'FURIJU' ZASLUŽIO PROTIV VATRENIH U Madridu su ga se olako odrekli, a sada žale za odlukom

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 10. studeni 2018. 00:28

U Real Madridu navodno ozbiljno razmišljaju o dovođenju stopera Espanyola Marija Hermosa (23).

Riječ je zapravo o bivšem igraču Realove B momčadi koji nikad nije zaigrao za prvu momčad 'Kraljevskog kluba'.

Rođeni Madriđanin prodan je Espanyolu u srpnju 2017. godine, a u novom klubu sjajno se snašao i okosnica je obrane u momčadi koja nakon 11 kola iznenađujuće drži visoko drugo mjesto na ljestvici s 21 bodom, svega tri manje od vodeće Barcelone. Ktome, Hermoso je zaslužio premijerni poziv u španjolsku reprezentaciju za utakmice protiv Hrvatske i Bosne i Hercegovine.

Marca piše da bi Real mogao otkupiti njegov ugovor za svega 7.5 milijuna eura, ali navodno će veliku konkurenciju imati u Arsenalu, budući je oko na igrača bacio Unai Emery.

"Trenutno igramo jako atraktivan nogomet i član sam iznimne momčadi, pa o tome uopće nisam razmišljao", rekao je Hermoso upitan o mogućem povratku u Real.

"Ali jedna od mojih karakteristika je da sam jako ambiciozan i ne volim su postavljati granice. Uvijek sam vjerovao u sebe i svoje mogućnosti", dodao je španjolski stoper.

Rezultati by SofaScore

Linker
26. travanj 2024 23:43