REUTERS
VELIKI TRANSFER

REAL MADRID NAPOKON DOVODI ZAMJENU ZA NAJVEĆU ZVIJEZDU!? Ronalda su prodali za 100 milijuna eura, a njegovog nasljednika će platiti 110 milijuna!?

Piše: Slobodna DalmacijaObjavljeno: 02. siječanj 2019. 20:07

Zvijezda talijanskog Intera Mauro Icardi bi se trebao tijekom siječanjskog prijelaznog roka preseliti u Madrid. Barem tako piše španjolski AS, koji je informacije dobio iz izvora bliskim Kaljevskom klubu.

Europski prvak igra ispod očekivane razine bez obzira na osvajanje titule svjetskog klupskog prvaka. No efikasnost je na vrlo niskim granama, a opća je ocjena da bez Cristiana Ronalda i njegovog golgeterska učinka i ne može bolje.

Shvatio je sve to predsjednik Florentino Perez pa se odlučio na kupovinu napadača. I odluka je pala na Maura Icardija koji bi savršeno odgovarao svojim profilom "kraljevskom klubu".

Soccer Football - Serie A - Juventus v Inter Milan - Allianz Stadium, Turin, Italy - December 7, 2018  Inter Milan's Mauro Icardi and Juventus' Cristiano Ronaldo  REUTERS/Massimo Pinca
REUTERS

Problem je što Inter nije raspoložen prodati svog kapetana i zvijezdu momčadi. No istovremeno Wanda Icardi menadžerica argentinskog centarfora (i naravno supruga) je savjetovala svog klijenta da odbije produljenje ugovora koji mu vrijedi do 2021. godine, prenosi Slobodna Dalmacija.

No spasonosno je rješenje klauzula koju ima Argentinac i koja iznosi 110 milijuna eura. Perez bi želio proći jeftinije, ali ako nema drugog način čini se da i tih 110 milijuna eura za predsjednika Real Madrida ne bi trebao biti problem.

Linker
19. travanj 2024 20:53