REUTERS
PIŠE GAZZETTA

REAL MADRID U TIŠINI SPREMA BOMBASTIČAN TRANSFER Modriću i društvu uskoro dolazi 'ubojica' s Apenina?

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 12. siječanj 2018. 12:26

Mauro Icardi mogao bi napustiti Inter na kraju sezone ukoliko se 'nerazzurri' ne kvalificiraju u Ligu prvaka.

Talijanska Gazzetta dello Sport piše kako ponajbolji igrač Intera gubi strpljenje s klubom, te navodi kako bi lako na ljeto mogao preseliti u Real Madrid.

Iako je argentinski napadač zabio 99 golova u 176 utakmica Serie A dosad nikad nije zaigrao u Ligi prvaka, a kako će sljedećeg ljeta navršiti 25 godina, dosta mu je čekanja. Ove sezone dosad je zabio 18 golova u Serie A i drugi je najbolji strijelac lige iza Immobilea (20 golova).

Gazzetta navodi da cijelu situaciju oko Icardija budno prate u Realu i kako su spremni platiti 110 milijuna eura, koliko iznosi visina Icardijeve odštete u slučaju prijevremenog odlaska iz kluba.

Soccer Football - Serie A - Inter Milan vs Atalanta - San Siro, Milan, Italy - November 19, 2017   Inter Milan's Mauro Icardi celebrates scoring their first goal with team mates     REUTERS/Alessandro Garofalo
REUTERS/Alessandro Garofalo

Icardijev aktualni ugovor za Inter ga veže do 2021. godine, a u klubu mu nude produljenje kje bi mu donosilo 9 milijuna eura godišnje plaće, a odštetna visina u ugovoru skočila bi na 200 milijuna eura. Ali ako Inter ove sezone ne izbori Ligu prvaka 'nerazzurri' bi mogli doživjeti težak udarac...

Linker
24. travanj 2024 05:25