REUTERS/Toru Hanai
DIVE MU SE, ALI...

REAL ODUSTAJE OD SAMOPROZVANOG NAJBOLJEG IGRAČA SVJETSKOG PRVENSTVA!? Ključnu ulogu preuzet će genijalac koji živi u sjeni najvećih zvijezda

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 28. srpanj 2018. 19:45

Ugledni španjolski medij AS piše kako Real Madrid odustaje od dovođenja belgijske zvijezde Edena Hazarda, a ključnu ulogu bi donošenjem te odluke trebao preuzeti Isco.

'Real se divi Hazardu, ali osjećaju da slijedi Iscovo vrijeme", stoji dalje u tekstu. Najveći problem je cijena jer u 'kraljevskom klubu' vjeruju da Hazarda od Chelseaja neće dobiti za manje od 200 milijuna eura, što je iznos koji nas uopće ne bi trebao čuditi s obzirom na situaciju na današnjem nogometnom tržištu.

Bio bi to jednostavno preveliki financijski udarac za Španjolce i to za popunjavanje pozicije na kojoj imaju jako dobra rješenja. Problem s dovođenjem Hazarda predstavlja i utrka s vremenom jer se prijelazni rok za Premiership zatvara 9. kolovoza, a Englezima se očito ne žuri s prodajom svog najboljeg igrača.

26-godišnji Isco se Realu priključio 2013. godine iz Malage u transferu vrijednom 30 milijuna eura. Dosad je za 'Kraljeve' nastupio 240 puta, pritom upisavši 42 pogotka i 52 asistencije.

Linker
20. travanj 2024 02:12