Getty Images
SVE ZA FRANCUZA

REAL PRIKUPLJA NOVAC KAKO BI DOVEO NAJVEĆU ZIDANEOVU LJETNU ŽELJU U blagajnu je već sjelo 125 milijuna eura, a otići će i netko od ove šestorke

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 11. srpanj 2019. 10:59

Ukoliko ubrzo ne prodaju jednu od zvijezdi kluba, u Real Madridu mogu zaboraviti na transfer Paula Pogbe ili bilo kojeg njemu sličnog nogometaša, tvrdi španjolska Marca. U Madridu će morati uskladiti klupsku blagajnu kako bi mogli krenuti u lov na Zidaneovu veliku ljetnu želju.

Cilj je prikupiti oko 200 milijuna eura što bi trebalo biti dovoljno za transfer Francuza, a Los Blancosi su u jednom dijelu već napravili dobar posao. Do danas Bernabeu su napustila sedmorica igrača, Marcos Llorente, Theo Hernandez, Raúl de Tomás, Kovačić, Luca Zidane, Reguilón i Odegaard.

Od spomenutih je transfera na račun sjelo oko 125 milijuna eura, a i oslobođen je veliki dio budžeta koji odlazi na plaće nogometaša. Madriđani se namjeravaju još riješiti i ponekog od šestorke Gareth Bale, Isco Alarcon, James Rodriguez, Keylor Navas, Lucas Vázquez i Mariano Díaz.

Soccer Football - Premier League - Manchester United v Cardiff City - Old Trafford, Manchester, Britain - May 12, 2019  Manchester United's Paul Pogba reacts after Cardiff City's Nathaniel Mendez-Laing scores their second goal     REUTERS/Andrew Yates  EDITORIAL USE ONLY. No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or
REUTERS/Andrew Yates

Odlaskom Balea i Isca zasigurno bi se uhvatio konačni cilj, barem kada je novac u pitaju, ali na Bernabeu se ne bi bunili kada bi ta cifra bili i veća. Naime, Madriđani smatraju kako bi i 150 milijuna eura bilo sasvim dovoljno za dovođenje Paula Pogbe, ali mora se u obzir uzeti i visina njegove plaće koja iznosi oko 17 milijuna eura godišnje.

Matematika je prilično jednostavna, ukoliko ne padne još poneki izlazni transfer, ništa srebrnog Francuza iz Rusije.

Linker
26. travanj 2024 21:17