Gonzalo Arroyo Moreno/Getty Images
PIŠU ŠPANJOLCI

REAL PRODAO ZASLUŽNU ZVIJEZDU, ALI DOLAZI IM VELIKO POJAČANJE Dogovoren transfer igrača koji je prošle sezone nadomašio i Joaa Felixa!?

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 30. kolovoz 2019. 22:20

Nakon vijesti o prodaji Keylora Navasa PSG-u u medijima je osvanula još jedna vijest o prijelaznom roku vezana uz prijelazni rok i Real Madrid.

Naime, na naslovnicama Marce i Asa osvanula je vijest kako će Real do kraja prijelaznog roka pojačati Bruno Fernandes i to za 70 milijuna eura odštete.

Vijest je lansirao sportski direktor Fiorentine Daniele Prade koji je o Fernandesu progovorio na Dalbertovom predstavljanju. Upitan o Fiorentininom interesu za dovođenje Raphinhe iz Sportinga Prade je rekao: "Rafinha nije na tržištu jer Bruno Fernandes ide u Real za 70 milijuna eura".

Portugalski veznjak ovog je ljeta bio na meti Manchester Uniteda, a prošle je sezone imenovan najboljim igračem portugalskog prvenstva ispred Joaa Felixa. Ukupno je zabio 32 gola u 53 utakmice u sezoni, a ove je sezone u četiri dosadašnje utakmice na učinku od 1 gola i 4 asistencije.

Fernandes je bivši igrač Novare, Udinesea i Sampdorije, a u lisabonskom Sportingu igra od 2017. godine. U dresu portugalske reprezentacije dosad je skupio 13 nastupa i postigao je jedan gol.

Marca navodi kako Real neće odustati od dovođenja Paula Pogbe iz Manchester Uniteda, ali da je dolazak Fernandesa 'pet do 12' puno realnija opcija.

Linker
16. travanj 2024 18:50