REUTERS
PROMJENE NA SANTIAGO BERNABEUU?

REAL SE PONOVNO OKREĆE ORIGINALNOM PLANU Zidane mijenja Modrića drugim Hrvatom? Poznati novinar gostovao na televiziji i iznenadio navijače Madriđana

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 26. ožujak 2019. 14:01

Odlazak Luke Modrića iz Real Madrida ponovno je postao tema u španjolskim medijima. Doduše, nije ova priča ni približno razvikana poput one kada se najboljeg igrača svijeta povezivalo s milanskim Interom. Kako prenosi većina tamošnjih medija koji se pozivaju na tvrdnje poznatog španjolskog novinara Eduarda Inde, Madriđani će na ljeto saslušati ponude za hrvatskog veznjaka, ali prodaju neće forsirati.

"Modrić je obnovio ugovor do 2021. godine. No, Real Madrid nije odbacio njegov odlazak ako to igrač zatraži na kraju sezone", izjavio je Inda gostujući u emisiji 'El Chiringuito'.

U cijelu priču Španjolac je uključio i Matea Kovačića koji bi se tako vratio s posudbe iz Chelseaja i postao nasljednik starijeg kolege iz reprezentacije. To je zapravo, ako se prisjetimo, bio i originalan plan Real Madrida.

"Ode li Modrić, Zidaneov je plan da ga zamijeni Mateom Kovačićem", jasno je ustvrdio Inda.

Španjolski mediji, uz Modrića, posljednjih nekoliko dana među igrače koji bi mogli napustiti Santiago Bernabeu najviše spominju Raphaela Varanea i golmana Thibauta Courtoisa koji dolaskom Zinedinea Zidanea sve više gubi utrku s Keylorom Navasom.

Što se tiče Kovačića, za njega ističu da je igrač kojeg francuski strateg jako cijeni te da bi sigurno za njega pronašao mjesta.

Linker
19. travanj 2024 12:11