Clive Rose/Getty Images
NIJEMCI OTKRIVAJU

REAL SPREMA PAKLENI PLAN I DOVODI VELIKU BARCINU PATNJU Ovo bi mogao biti transfer koji će još više zaoštriti stvari na relaciji Madrid - Barcelona!

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 27. rujan 2017. 17:09

U Ligi prvaka sve ide po planu, ali za Real Madrid problemi nastaju kada moraju igrati utakmice u Primeri, pogotovo one kod kuće. Kako je i sam Luka Modrić kazao nakon utakmice u Dortmundu, prilike se stvaraju, ali nedostaje realizacija.

Možda dio problema leži u tome što 'kraljevski klub' nije prošlog ljeta bio pretjerano aktivan na nogometnoj tržnici, a kao sukus čitave priče je Barcina prednost u prvenstvu od sedam bodova.

Ipak, za vjerovati je kako će u siječnju predsjednik Florentino Perez i društvo zagrabiti u klupsku blagajnu i dovesti neko značajnije pojačanje. Njemački Bild navodi kako bi to mogao biti PSG-ov Julian Draxler koji je voljan napustiti Pariz.

I prošlog je ljeta bivši nogometaš Schalkea i Wolfsburga bio je na meti Barcelone i još nekih klubova, ali je u konačnici ipak odlučio ostati na Parku Prinčeva.

Kada je Barcelona u pitanju, Draxler se povezivao s dolaskom u klub u slučaju da im propadnu transferi Dembelea ili Coutinha. Na kraju je na Nou Camp stigao Dembele, ali bez obzira na to, nisu odustali od dovođenja ovog sjajnog veznjaka. Ipak, u čitavu se priču sada upleo i Real i bit će zanimljivo gledati čitavi razvoj situacije.

Linker
19. travanj 2024 11:18