Reuters/Carl Recine
O TOME SE PIŠE

REAL TOTTENHAMU 'OTIMA' NAJBOLJEG IGRAČA U JEDNOM OD NAJSKUPLJIH TRANSFERA IKAD? Najbolji premierligaški strijelac ide stopama Modrića i Balea?

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 04. listopad 2017. 17:13

Trenutno najbolji nogometaš Tottenhama Harry Kane mogao bi krenuti stopama Luke Modrića i Garetha Balea i prijeći u Real Madrid.

Engleski Daily Mail poziva se na izvore iz Španjolske i piše da je Real spraman sljedećeg ljeta ponuditi čak 200 milijuna eura za napadača koji je zabio nevjerojatna 44 premierligaška gola od 28. veljače 2016. godine.

Samo ove sezone Kane je zabio 11 golova u svim natjecanjima i na dobrom je putu da i treći put zaredom postane najbolji premierligaški strijelac.

Izbornik engleske nogometne reprezentacije Gareth Southgate otkriva što se to promijenilo kod Kanea da je 'eksplodirao'.

"Najveća promjena je ona u fizičkom smislu. Otkako je Pochettino na kormilu Spursa popravili su kondicijski rad i Harry je od toga profitirao. Izgleda jako, brži je oštriji. A kada ste u tako dobroj fizičkoj kondiciji, to utječe na vaš mentalitet", rekao je Southgate.

Podsjećamo, ako kojim slučajem Kane završi u Realu to bi bilo zapravo treći put da Tottenham 'los blancosima' u posljednjih nekoliko godina prodaje jednog od najboljih igrača. To su ranije napravili s Lukom Modrićem (2012.) i Garethom Baleom (2013.).

Linker
20. travanj 2024 00:21