REUTERS/Lucy Nicholson
OGLASILI SE IZ KLUBA

REBIĆA LOVE EUROPSKI VELIKANI, ALI DOKAZA NEMA Iz Eintrachta otkrili pravu istinu o situaciji hrvatskog asa koji je oduševio na Svjetskom prvenstvu

Sportski direktor bundesligaša Burno Hübner o hrvatskom reprezentativcu Anti Rebiću.
Piše: Slaven KižlinObjavljeno: 04. kolovoz 2018. 19:38

Još je devet dana ostalo do početka nogometne sezone u Njemačkoj. U nedjelju, 12. kolovoza u Frankfurtu će snage odmjeriti Eintracht i Bayern za prvi trofej nove sezone - Superkup.

Neuspjeh reprezentacije još uvijek je jedna od vrućih tema razgovora, ali navijači se polako okreću klupskoj sezoni. Eintracht je nakon tri desetljeća posta osvojio trofej, međutim, u ljetnom prijelaznom roku momčad je doživjela brojne promjene. Niko Kovač preuzeo je Bayern, otišli su Marius Wolf u Borussiju Dortmund, Omar Mascarell nastavlja karijeru u Schalkeu, vratak Lukas Hradecky postao je član Bayera, dok Kevin Prince Boateng nastavlja karijeru u Sassoulu.

Novi trener frankfurtske momčadi je Adi Hütter, stigli su N’Dicka iz Auxerrea, Torro (Real Madrid), Pacienca (Porto) i Ronnow (Bröndby). No, sve u Frankfurtu zanima kako će se raspletsti priča oko Ante Rebića. Hrvatski reprezentativac odigrao je sjajnu završnicu sezonu, briljirao je u finalu Kupa, zabivši dva pogotka, a s dobrim nastupima nastavio je i na Svjetskom prvenstvu u Rusiji.

Nije stoga ni čudo da su se pojavile razne priče o njegovu odlasku u veće klubove, mediji su špekulirali o Bayernu, jer Kovač ima visoko mišljenje o kvaliteti 24-godišnjaka iz Vinjana Donjih. Međutim, u Bayernu su ovog ljeta vrlo pasivni na tržištu, pa je ta priča utihnula, ali se rasplamsala ona o odlasku Manchester United. Najnovije informacije govore i o interesu Seville. Ali i tu za sada nema ništa, a vremena je sve manje, prijelazni rok u Engleskoj završava 9. kolovoza. O temi Rebić raspričao se i Bruno Hübner, sportski direktor Eintrachta.

- U ovom trenutku nemamo o čemu razgovarati jer ni jedna ponuda nije došla u naš klub. Ostaje pitanje hoće li i doći te isplatili se uopće razmišljati o njoj - započeo je Hübner o najboljem igraču Eintrachta kojeg ugovor veže do ljeta 2021.

- Sve je u našim rukama i tek ako nam netko ponudi sumu za koju smatramo da je realna, onda ćemo se time pozabaviti - zaključio je sportski direktor Eintrachta.

U medijima se špekulira da Eintracht neće pustiti Hrvatak ispod 50 milijuna eura.

Linker
19. travanj 2024 06:56