REUTERS
PRENOSE TALIJANI

REKONSTRUKCIJA 'STARE DAME'! JUVE U VELIKOM TRANSFERU DOGOVORIO DOLAZAK CHIELLINIJEVA NASLJEDNIKA Predsjednik potvrdio: Stiže stoper za 30 mil. eura!

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 04. svibanj 2019. 14:33

Iako je ispao u četvrtfinalu Lige prvaka Juventus je nastavio s dominacijom u talijanskom prvenstvu gdje je nekoliko kola prije kraja osvojio novi naslov prvaka.

Ipak, već neko vrijeme istiću u Torinu kako je primarni cilj osvajanje najelitnijeg nogometnog natjecanja na svijetu, ali za to će im biti potrebna pojačanja.

Svaki dan se spominju neka nova imena kako u ofenzivnoj liniji tako i u veznom redu, ali sada Talijani navode kako će 'stara dama' pokušati pojačati i obranu.

GENOA, ITALY - DECEMBER 22: Cristian Romero of Genoa (left) and Josip Ilicic of Atalanta during the Serie A match between Genoa CFC and Atalanta BC at Stadio Luigi Ferraris on December 22, 2018 in Genoa, Italy. (Photo by Paolo Rattini/Getty Images)
Paolo Rattini/Getty Images / Getty Images

Dvojac Chiellini - Bonucci već je u godinama i izgleda kako je stiglo vrijeme za mlade snage, a izbor je prema napisima tamošnjih medija pao na 21-godišnjeg Cristiana Romera, igrača Genoe.

Predsjednik Genoe Enrico Preziosi priznao je kako su u klubu pristali na prodaju, a kada čitavi transfer bude gotov Genoi bi trebalo pipasti oko 30 milijuna eura odštete.

- Svi znate da su pregovori u tijeku, on odlazi u Juventus - rekao je predsjednik kluba sa stadiona Luigi Ferraris.

Linker
19. travanj 2024 22:24