CROPIX
NOVO IME U SVLAČIONICI

RIJEKA DOVODI BIVŠEG DINAMOVCA KOJI NIKADA NIJE ZAIGRAO ZA PRVU MOMČAD Dolazi kao slobodan igrač nakon raskida ugovora u Poljskoj

Piše: Mateo SučićObjavljeno: 22. siječanj 2019. 13:29

Rijeka bi danas trebala dobiti i prvo novo ime u zimskom prijelaznom roku jer bi potpis na ugovor do 2021. godine (uz opciju o produženju na godinu dana) trebao staviti 23-godišnji veznjak Tibor Halilović.

Na Rujevici su već uoči početka priprema istaknuli da bi voljeli dovesti jedno ime u veznom redu i nadomjestiti Srđana Grahovca kojem je istekla posudba, a odluka je na kraju pala na Halilovića koji je u utorak odrađivao liječničke preglede. Ako ne bude nekih poteškoća Halilović bi u srijedu trebao odraditi prvi trening kao novi igrač Rijeke u koju dolazi kao slobodan igrač nakon raskida ugovora s Wislom Krakov.

Riječ je o igraču koji je ponikao u Dinamu gdje nikada nije zaigrao za prvu momčad u službenoj utakmici već je iskustvo skupljao kroz posudbu u Lokomotivi prije nego je otišao u Wislu gdje je upisao 38 nastupa uz po jedan pogodak i jednu asistenciju.

Vinkovci, 260517.
Stadion Cibalia u Vinkovcima.
MAXtv Prva liga 36. kolo, utakmica izmedju Cibalie i Lokomotive Zagreb.
Na fotografiji: Petar Misic, Tibor Halilovic.
Foto: Emica Elvedji / CROPIX
CROPIX

Na Rujevici su očito procijenili da je riječ o igraču koji može napraviti igrači iskorak, s 23 godine svakako ima priliku napraviti dobar izlazni transfer kroz koju godinu i to je ono čemu se na Rujevici nadaju.

S Halilovićem neće stati ni ulazni prijelazni rok idućih dana moglo bi biti novosti po tom pitanju dok kada je riječ o odlascima posljednje informacije kažu da nema novosti.

Linker
25. travanj 2024 03:08