HNK Rijeka

POTVRDILI U KLUBU

RIJEKA EKSPRESNO DOVELA ZAMJENU ZA GAVRANOVIĆA Sada je službeno: Upoznajte novo pojačanje hrvatskog prvaka koje je stiglo iz redova Bundesligaša

AUTOR:
  • Sportske Novosti

 • OBJAVLJENO:
 • 11.01.2018. u 17:18

 • Nedugo nakon odlaska Marija Gavranovića u Dinamo, Rijeka je dovela novo pojačanje na poziciji napadača.

  Antonio Mirko Čolak, 24-godišnji napadač Hoffenheima koji je posljednje dvije i pol godine igrao na posudbama u Kaiserslauternu, Darmstadtu i Ingolstadtu, novi je član hrvatskog prvaka.

  Čolak će na Rujevici igrati kao posuđeni igrač u sljedećih godinu i pol dana, a u tom razdoblju će Rijeka imati pravo otkupa njegovog ugovora.

  "Sretan sam što sam došao u Rijeku i nadam se da ću dobiti priliku pokazati svoje kvalitete i zabijati golove u dresu Rijeke. To je moj cilj, rekao je Antonio Čolak nakon dolaska na Rujevicu", rekao je Čolak za Rijekinu službenu web-stranicu.

  "Pratio sam Rijeku i zbog Romana Bezjaka i Damira Kreilacha s kojima sam prijatelj. Gledao sam utakmice u HNL-u i Europskoj ligi i vjerujem da je dolazak u Rijeku najbolja odluka za mene. Želim trenirati i što prije se uklopiti u momčad. Volim odmarati, ali i puno trenirati. Moj život je nogomet i sada je sve podređeno nogometu", dodao je Čolak.

   

  Iz drugih medija