Cropix
CIJENA? PRAVA SITNICA...

RIJEKA PRODAJE DINAMU JEDNOG OD NAJBOLJIH IGRAČA? Nakon Gavranovića još jedna zvijezda s Rujevice seli u Maksimir i to već ove zime?

Hoće li nakon Marija Gavranovića još jedan od najvrijednijih eksponata Rijeke završiti u redovima Dinama?
Piše: Vedran FilipovićObjavljeno: 17. listopad 2018. 17:21

Nije tajna da su Riječani ljetos tržili nešto manje nego što su objektivno očekivali. Ispadanje od Sarpsborga nije se smjelo dogoditi, to je jasno svima na Rujevici i onima koji više nisu tamo, no nije to bila direktna ‘rampa’ jer se za prolaz u play-off zaradi 300-tinjak tisuća eura.

Međutim, eventualni prolaz u grupnu fazu, pa makar i dvije dodatne utakmice pred europskom pozornicom skrenule bi pozornost na neke igrače čija se prodaja, također, očekivala. No, ovu jesen su Sluga, Župarić i Heber kao najvredniji eksponati ipak ostali na Kvarneru, a k tome je cijena Župarića morala pasti, a Heberova ostati ista kada ozljede ponište golove.

Rijeka, 120818.
Stadion Rujevica.
HNK Rijeka - Hajduk, nogometna utakmica, Hrvatski Telekom Prva liga, 3. kolo
Na fotografiji: Dos Santos Heber Araujo.
Foto: Matija Djanesic / CROPIX
Foto: Matija Djanesic / CROPIX

Posljednjeg dana ljetnog prijelaznog roka prašinu je uskovitlala medijska objava da je Dinamo spreman za Hebera nešto platiti, pa čak i poslati dva igrača u zamjenu. Rijeci nije strano trgovati s Maksimirom 31. kolovoza, no navodno nisu baš svi u Zagrebu “zagrizli” za tu ideju, a i predsjednik Mišković je pustio probni balon da Heber može postati Modri ako Dinamo plati - sedam milijuna eura. Da, dobro...

Rijeka, 160818.
Stadion Rujevica.
HNK Rijeka - Sarpsborg 08 FF, nogometna utakmica, Eurpska liga, kvalifikacijsko trece pred kolo.
Na fotografiji: Dos Santos Heber Araujo.
Foto: Matija Djanesic / CROPIX
CROPIX

Bi li zato ove zime Rujevica pustila Hebera? Nije isključeno, ako se klubovi dogovore o ponudi koja će zadovoljiti apetite s Rujevice odakle ove jeseni čujemo da će se pojačati na zimu, međutim, moraju pojačati i klupski budžet što u tom kalendarskom periodu mogu samo izlaznim transferima, osim ako veliki sponzor magično ne padne s neba.

Odnosi na relaciji RI - ZG nisu baš prisni kao što su bili prije nekoliko godina, ali ako bi Bijeli i Modri našli zajedničku računicu, nije nemoguće da raspucani Brazilac odjene plavi dres, neovisno o tome što bi Armada mislila o novom ‘dealu’ s Maksimirom.

Linker
19. travanj 2024 07:56