Bongarts/Getty Images
NOVI KONTAKTI

RIJEKA U TIŠINI SPREMA ČAK DVIJE 'TRANSFER BOMBE' Na Rujevicu stiže član uglednog Bundesligaša, a put Njemačke mogao bi stasiti stoper?!

Piše: Mateo SučićObjavljeno: 03. siječanj 2018. 09:20

Jučer je prostrujala i još uvijek neslužbena informacija da je Rijeka blizu dogovora s 24-godišnjim napadačem Antonijom Čolakom. Riječ je o igraču Hoffenheima, koji je još ljetos bio želja Riječana, ali je radije odabrao posudbu u Ingolstadt. Budući da se nije usrećio (upisao je samo 244 minute u 8 nastupa), navodno je obnovljen kontakt s Bijelima koji bi uskoro mogao prerasti u nešto konkretnije.

Čolak je svakako igrač zanimljivih karakteristika koji je prošle sezone u dresu Darmstadta upisao 22 nastupa uz četiri pogotka u Bundesligi i po svemu odgovara profilu igrača kakve na Rujevici vole. Neslužbene informacije govore i da priča oko mogućeg angažmana Eduarda da Silve nije završena, odnosno da bi se nekadašnji hrvatski reprezentativac idućih dana mogao sastati s vodstvom Rijeke.

Branič Rijeke Josip Elez mogao bi već danas postati novi igrač bundesligaša Hannovera. Priča traje već izvjesno vrijeme i nakon što je nakratko stala, vjerojatno i zbog interesa drugih klubova za njegovim uslugama, danas bi mogla biti formalizirana. Hannover već duže traži središnjeg braniča s kojim bi proširio kadar, a neki izvjesni odlasci (Sane) uz poneku ozljedu ubrzali su priču oko Elezovog angažmana kojem nedostaje još tek službena potvrda. Prema njemačkim medijima Rijeka bi na račun odštete trebala inkasirati oko tri milijuna eura.

Linker
03. svibanj 2024 15:12