Ronald Gorsic / Hanza Media / Hanza Media
VELIKA ŽELJA PARTIZANA

RIJEKIN 'RONALDO IZ NIGERIJE' NA METI SRPSKOG PRVAKA Partizan zapeo za mladog napadača hrvatskog prvaka! Beogradska strana tvrdi: Posao je gotov!

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 10. kolovoz 2017. 18:42

Solomon Theophilus mogao bi karijeru nastaviti u Partizanu po modelu posudbe uz mogućnost otkupa ugovora. Tako barem tvrde srpski mediji koji su lansirali priču i pokrenuli špekulacije da bi daroviti Nigerijac ugovorno vezan s Rijekom mogao preći u redove Partizana.

Beogradska strana tvrdi da je posao gotov i da se Solomon već danas očekuje u Beogradu, ona riječka povlači kočnicu ističući da interes postoji, ali da priča nije tako blizu realizacije. U svakom slučaju više informacija o tome gdje će 21-godišnji nigerijski napadač nastaviti karijeru trebalo bi se znati idućih dana

Ronald Gorsic / Hanza Media
Ronald Gorsic / Hanza Media / Hanza Media

Valja napomenuti kako ovog Nigerijca u rodnoj zemlji uspoređuju s Ronaldom, a prošle je sezone u 33 odigrana susreta zabio ukupno sedam pogodaka i pritom ubilježio dvije asistencije.

Osim za Rijeku u svojoj je dosadašnjoj karijeri nosio dres Šibenika, Zadra, Pomorca i Istre, a u Hrvatsku je stigao 2013. godine. Također valja istaknuti kako je upisao i jedan nastup za U23 reprezentaciju Nigerije.

Linker
18. travanj 2024 13:56