Foto: Marko Todorov / CROPIX
OSTAVIO DUBOK TRAG

RIJEŠEN MISTERIJ OKO PRVOG IZLAZNOG TRANSFERA S RUJEVICE Rijeka službeno potvrdila i konačno otkrila gdje odlazi jedan od navijačima omiljenih igrača!

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 08. siječanj 2019. 19:00

"Leonard Zuta više nije igrač Rijeke. Zuta je potpisao za turski Konyaspor, osmoplasirani sastav turskog prvenstva u čijim redovima igra i Adis Jahović, koji je također svojevremeno nosio dres Rijeke. Bivši nogometaš Rijeke potpisao je ugovor na dvije i pol godine", stoji na službenoj stranici kluba s Rujevice.

Riječani su još jučer potvrdili da je Zuta otputovao na liječnički pregled u novi klub, ali sve do ovog trenutka su ime istog čuvali u tajnosti.

"Došao sam u kvalitetnu i borbenu ligu. Već sam imao prilike igrati protiv Basaksehira u Europskoj ligi prije dvije godine i osjetio da je ovo liga s kvalitetnim stadionima i sjajnim navijačima. To je jedan od razloga zašto sam se odlučio doći ovdje", rekao je Zuta na predstavljanju u novoj sredini.

Zuta je na Rujevici proveo tri i pol godine te je ostavio dubok trag upisavši čak 139 nastupa u prvenstvu, Kupu i europskim natjecanjima, a u tom razdoblju postigao je i dva pogotka. Zbog svojeg je zalaganja na terenu u očima navijača bio jedan od omiljenih igrača.

Prema neslužbenim informacijama, Rijeka bi od ovog transfera trebala zaraditi oko 400 tisuća eura.

Linker
19. travanj 2024 21:36