Getty Images
BEZ NAJSLABIJE KARIKE

RONALDO ZATRAŽIO OD PREDSJEDNIKA PEREZA HITNO DOVEĐENJE OVOG IGRAČA Cristiano želi još jači Real Madrid, a upravo on je igrač koji nedostaje

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 16. listopad 2017. 15:05

Kada su u pitanju transferi najvećih europskih i svjetskih klubova, svakakva nagađanja često vrlo brzo dospiju na svjetske naslovnice, no situacija oko Davida De Gee ipak ima nešto drugačiju priču.

Španjolac je prije dvije godine potpisao prelazak iz Manchester Uniteda u Real Madrid, ali se sve skupa dogodilo nekoliko minuta nakon ponoći, dakle nakon što je prijelazni rok i službeno završio.

De Gea je nakon toga ostao u Unitedu koji ga više nije htio prodati, ali sve bi se moglo promijeniti u sljedećim 'migracijama'. Španjolski i engleski mediji tako prenose da se u transfer De Gee uključio i Cristiano Ronaldo koji je zatražio od predsjednika Florentina Pereza kupovinu sjajnog golmana.

U svemu će se naravno nešto pitati i Josea Mourinha koji se sasvim sigurno neće lako odreći takvog čuvara mreže, no ako se u njegovom smjeru zapute neki od igrača 'u paketu', sve je lako moguće.

Za cijelu je priču bitno spomenuti i kako je De Gein menadžer Portuglaac Jorge Mendes, dakle isti menadžer koji se brine za karijeru Cristiana Ronalda.

Španjolci pišu kako mnogi smatraju da je upravo golman najslabija karika Reala, no sva ta silna prevrtanja oko dolaska De Gee te u zadnje vrijeme i Thibauta Courtoisa, sasvim solidno koristi Keylor Navas...

Linker
19. travanj 2024 15:51