GNK Dinamo
PORTUGALAC PONOVNO U PLAVOM DRESU

SADA JE I SLUŽBENO! DINAMOVO POJAČANJE POTPISALO TROGODIŠNJI UGOVOR 'Sretan sam što sam se vratio, ovo je važan trenutak za mene i moju karijeru'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 10. svibanj 2019. 23:48

Ivo Pinto i službeno je ponovno u Dinamu! Da dolazi, otkrile su Sportske novosti još prije nekoliko dana, a sve je postalo jasnije kada je tijekom četvrtka sletio u Zagreb.

29-godišnji branič iz Portugala potpisao je trogodišnji ugovor s Dinamom nakon što je u petak obavio liječnički pregled.

- Jako sam sretan što sam ponovno u Dinamu, lijepo se osjećam i ovo je važan trenutak za mene i moju karijeru. Proveo sam lijep period u engleskom klubu Norwich, drago mi je što se klub vratio u Premier League nakon tri godine i to je nešto zaista posebno. Mi smo sada ponovno zajedno, vratio sam se i veselim se nastupima u dresu Dinama. Dat ću sve od sebe kako bih pomogao ekipi i klubu u ostvarivanju novih uspjeha - rekao je Ivo Pinto nakon potpisa ugovora, javlja službena stranica kluba.

U prvom mandatu u klubu je proveo dvije i pol godine, od ljeta 2013. kada je stigao iz rumunjskog Cluja. S Plavima je u tom periodu ostvario sljedeće: odigrao 111 utakmica, osvojio tri naslova prvaka Hrvatske, jednu titulu pobjednika Kupa i jedan Superkup. Igrao je dva puta grupnu fazu Europa lige i jednom u grupnoj fazi Lige prvaka.

Ivo je od 2016. godine nosio dres engleskog drugoligaša Norwich City koji je upravo ove sezone (18-19) izborio mjesto u Premier League natjecanju, nakon tri godine igranja u drugoj ligi English Football League Championship. Odigrao je 95 utakmica i postigao tri pogotka, a i u engleskom je klubu baš kao u Dinamu bio jedan od miljenika navijača. Po isteku ugovora u Engleskoj, odlučio je karijeru nastaviti u Zagrebu.

Linker
23. travanj 2024 18:04