Drago Wernig / Ekipa SN / Drago Wernig
PRAVA ISTINA O 'KRAĐI NAPADAČA'

SADA JE I SLUŽBENO: HAJDUK IMA PRVO POJAČANJE OVE GODINE! Odmah stigla i reakcija s Maksimira: 'Dinamo s njim nema veze, nije bilo ni govora o njemu!'

Piše: Slobodna DalmacijaObjavljeno: 12. siječanj 2019. 18:33

Francesco Tahiraj potpisao je za Hajduk. Albanski nogometaš rođen u Italiji koji je dosad bio član slovenskog Aluminija iz Kidričeva odradio je danas liječničke preglede u Splitu, a potom je potpisao za "bijele" do ljeta 2022. godine. Već sutra navečer bi se trebao priključiti pripremama svoje nove momčadi u Turskoj, piše Slobodna Dalmacija.

Presretan sam što je transfer konačno realiziran, od početka sam imao samo jednu želju - doći u Hajduk. Veselim se prvom treningu, želim opravdati povjerenje koje mi je pruženo i pokazati zbog čega sam doveden - kazao je Tahiraj za službenu stranicu Hajduka.

Uz albansko, Tahiraj ima i talijansko državljanstvo. U Hajduku će nositi dres s brojem 47.

U nekim medijima pojavila se i informacija da je Dinamo bio zainteresiran na dovođenje Francesca Tahiraja (22), mladog albanskog nogometaša kojeg je doveo Hajduk.

U jednom mediju je čak izašla informacija da je Hajduk pokvario posao Dinamu oko dovođenja Tahiraja.

- Dinamo nikad nije bio zainteresiran i nemamo apsolutno nikakve veze s angažmanom stanovitog Tahiraja. U klubu nikad nije bilo govora o tom igraču - kazao je glasnogovornik Dinama Alen Lesički.

Linker
21. travanj 2024 07:51