Edin Šehić
 Ronald Gorsic / Hanza Media / CROPIX
POČINJU PRIPREME

SADA JE I SLUŽBENO, HAJDUK RASKINUO UGOVOR S PRVIM IGRAČEM IZ 'OTPISANE ČETVORKE' Bivši prvotimci uskoro kreću na pripreme s drugom momčadi

Piše: Jurica RadićObjavljeno: 09. siječanj 2019. 19:17

Prvi od četvorice igrača koji su prebačeni u drugu momčad raskinuo je ugovor s Hajdukom, od danas među Bijelima više nije Edin Šehić.

Ugovor Hajduka i 23-godišnjeg Šehića, koji je na Poljud došao u ljeto 2017. iz tadašnjeg drugoligaša Zagreba, sporazumno je raskinut. Debitirao je Šehić za Bijele 16. srpnja 2017. godine u pobjedi protiv Lokomotive (1:3) u Zagrebu, a ukupno je imao 19 nastupa u dresu Hajduka ne upisavši se pritom u strijelce.

Prošlo proljeće proveo je na posudbi u Rudaru iz Velenja, a zadnji nastup za Hajduk bilježi 4. studenoga prošle godine u gostujućem remiju kod Gorice (1:1).

Odlaskom Šehića ostala su Bijelima tri otvorena pitanja, a to su Memolla, kojem ugovor istječe ovog ljeta, zatim Rumunj Filip, koji ima obvezu s Hajdukom do lipnja 2021, te napadač Said, kojeg ugovor s Bijelima veže još godinu i pol dana.

Sva trojica započet će pripreme s drugom momčadi, ali tek za nekoliko dana, a ne danas, kada B momčad Bijelih otvara pripreme za proljetnu polusezonu.

Linker
24. travanj 2024 15:52