Foto: Srdjan Vrancic / CROPIX
POTPISAO DO 2020.

SADA VIŠE NEMA NIKAKVIH NEJASNOĆA Uoči derbija protiv Dinama Osijek doveo pojačanje iz zaprešićkog Intera

Piše: Igor KrištaforObjavljeno: 10. veljača 2018. 10:12

Nema više nikakvih nejasnoća ni neizvjesnosti. Krševan Santini (30) od jučer je i službeno jedan od vratara Osijeka. S njim je prvoligaš s Drave potpisao ugovor koji ih međusobno veže u iduće dvije i pol godine. Santini, inače rođen u Zadru u Gradski vrt je došao iz zaprešičkog Intera.

- Kad smo dogovarali što nam treba za pojačanje momčadi, tražio sam od sportskog direktora Alena Petrovića da mi dovede ‘desetku’. Eto, sad ispada da sam dobio što sam tražio, jer Krševan Santini je u Interu nosio desetku, ali on je vratar, a meni ipak treba igrač - rekao je sa širokim osmijehom Zoran Zekić.

Inače, po dolasku na parkiralište ispod zapadne tribine Zekić je dobrano pritisnuo sirenu svog automobila. Spustio je pri tome prozorsko staklo i obratio se novinarima.

- Mjesec i pol dana sam čekao ovaj radostan trenutak da vas opet vidim okupljenje na stadionu - uzviknuo je Zekić.

Da je netko drugi u pitanju ne bismo mu povjerovali, ali znali su novinari da je iskreno radostan. Ipak, nije se jučer pred novinarima na presici pojavio sportski direktor Bijelo-plavih Alen Petrović. Nije ni najavio dolazak, ali nadali smo mu se.

- Što bi došao kada zna da imate za njega puno pitanja, a on ima malo spremnih odgovora - komentirao je trener Zekić.

Linker
14. travanj 2024 01:29