Action Images via Reuters
O TOME SE PIŠE

SAMO NEKOLIKO DANA NAKON SMJENE SLAVENU BILIĆU STIGLA LIJEPA PONUDA Dok čega astronomsku odštetu, najavljen je sastanak s predsjednikom velikana

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 27. veljača 2019. 11:07

Sudeći prema napisima turskih medija, Slaven Bilić neće biti dugo bez posla.

Bivši izbornik hrvatske nogometne reprezentacije smijenjen je s trenerske klupe Al-Ittihada zbog serije slabijih rezultata, a na klupi ga je zamijenio Čileanac Jose Luis Sierra.

Turski mediji tvrde da je razvoj situacije u Al-Ittihadu pomno pratio Bešiktaš, turski velikan kojeg je Bilić vodio između 2013. i 2015. godine. Tvrdi se da će se predsjednik Bešiktaša Fikret Orman sastati s Bilićem u prvom tjednu ožujka i ponuditi mu priliku da sjedne na trenersku klupu od početka sljedeće sezone.

Aktualni trener Bešiktaša Senol Günes najavio je odlazak na kraju sezone, a Bilića i on navodno smatra svojim idealnim nasljednikom. U turskim medijima provlači se kako bi hrvatski trener bio toplo dočekan od strane Bešiktašovih navijača s kojima je imao vrlo dobar odnos.

Zasad je sve u sferi nagađanja, ali ubrzo bi se trebao dogoditi najavljeni sastanak, a u nekom skorom periodu na račun bi mu trebala sjesti i odšteta od 15,5 milijuna dolara zbog prijevremenog raskida ugovora od Al-Ittihada o kojoj smo ranije pisali.

Linker
18. travanj 2024 10:19