CROPIX
KAKAV ĆE TO BITI PROJEKT

SENZACIJA IZ POLJSKE - EDUARDO DA SILVA STIGAO U NOVU HRVATSKU KOLONIJU Dudu je novo pojačanje Romea Jozaka: 'Poznajem ga od 15. godine!'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 03. siječanj 2018. 16:30

Ono što su Sportske novosti ekskluzivno danas najavile, sada je dobilo potvrdu! Eduardo da Silva novi je igrač varšavske Legije, koju vodi hrvatski stručnjak Romeo Jozak.

Bivši hrvatski reprezentativac proteklih se dana povezivao s Rijekom, pa s turskim Malatyasporom s kojim je, navodno, poodmakao u pregovorima, međutim, jučer se pojavila informacija da je i Legia zainteresirana za njegov dolazak i da bi na kraju Eduardo mogao završiti u vodećoj momčadi poljskog prvenstva.

Po vijestima iz Poljske, Dudu je stigao u Varšavu na liječnički pregled i uskoro bi trebao potpisati ugovor.

Screenshot: legia.com

"Poznajem Eduarda od kada je imao 15 godina i nema dvojbe da bi, da nije bilo teške ozljede u Arsenalu, zbog svojeg sjajnog talenta i brazilske strasti te europskog mentaliteta, bio jedan od najboljih napadača na svijetu. On je još uvijek napadač s nevjerojatnim vještinama i kao svjetski igrač bi mogao postati i model našim mladim igračima", izjavio je Romeo Jozak za internetske stranice Legije.

Novi igrač Legije je i bivši kapetan Dinama Domagoj Antolić koji je sinoć sletio u Varšavu, danas obavio liječničke preglede i treba potpisati ugovor s klubom koji postaje prava mala 'hrvatska' kolonija.

Podsjetimo, i igrač Rijeke Marko Vešović je sve već dogovorio s Legijom, neslužbeno, već je i potpisao ugovor pa o dogovoru Legije i Rijeke ovisi hoće li doći sad ili na ljeto.

Linker
20. travanj 2024 13:49