Getty Images
TVRDI RADIO CATALUNYA

SENZACIJA IZ ŠPANJOLSKE: IVAN RAKITIĆ NAPUŠTA BARCELONU!? Objavljene vijesti koje ukazuju da se hrvatski veznjak sprema na bogati transfer

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 12. prosinac 2018. 09:52

Dan nakon remija Barcelone i Tottenhama (1:1) u utakmici 6. kola skupine B Lige prvaka u španjolskim medijima osvanula je senzacionalna vijest - da se Ivan Rakitić (30) sprema napustiti Barcelonu.

Rakitić je protiv Tottenhama nosio kapetansku traku sve do poluvremena kada je zamijenjen, a Mundo Deportivo donosi naslov: 'Rakitić oglasio kuću na prodaju i sprema se napustiti Barcu'.

Mundo Deportivo se poziva na Radio Catalunyu koja tvrdi da je veznjak hrvatske nogometne reprezentacije navodno dogovorio odlazak iz kluba za nešto manji iznos od 125 milijuna eura koliko iznosi njegova službena odštetna klauzula.

Nije tajna da je PSG želio dovesti Rakitića prošlog ljeta i da je PSG navodno Barceloni bio spreman platiti 90 milijuna eura za transfer, a igraču plaću od 8 milijuna eura godišnje. Međutim, Rakitić je ostao u Barceloni i u izjavama je naglašavao kako se on i obitelj osjećaju jako ugodno u Kataloniji.

Međutim, sada novinar Radio Catalunye Quique Guasch tvrdi da se Rakitić odlučio na odlazak, da prodaje svoju kuću u Castelldefelsu i da želi upisati kćeri na tečaj francuskog jezika.

Imali istine u ovakvim napisima ostaje za vidjeti.

Rakitić je stigao u Barcelonu na ljeto 2014. godine iz Seville. Ugovorno je za klub vezan do ljeta 2021. godine, a Transfermarkt.de mu vrijednost procjenjuje na 70 milijuna eura.

Linker
24. travanj 2024 08:57