Vojko Basic / CROPIX

INTERES VELIKANA

SENZACIJA NA POMOLU: MANCHESTER CITY STIŽE U SPLIT PO HAJDUKOVOG DRAGULJA!? Iz Italije lansirane dvije vrlo zanimljive vijesti o dvojici Hrvata

AUTOR:
  • Damir Dobrinić

 • OBJAVLJENO:
 • 16.01.2019. u 20:02

 • Jedan od najupućenijih svjetskih novinara po pitanju transfera, Talijan Gianluca di Marzio, objavio je na svojoj internet stranici dvije vrlo zanimljive vijesti. Prva je vezana uz Andriju Balića, 21-godišnjeg bivšeg veznjaka Hajduka, koji je od 2016. član Udinesea.

  U talijanskom prvoligašu mladi hrvatski reprezentativac nikad nije dobio pravu priliku i Di Marzio piše kako su u tijeku pregovori između Friuliana i Fortune Sittard.

  Marco Rosi/Getty Images
  Getty Images
   

  Radi se o devetoplasiranoj momčadi nizozemskog prvenstva u kojoj bi Balić mogao nastaviti karijeru ukoliko dođe do dogovora.

  Di Marzio, koji je poznat po nizu ekskluzivnih vijesti s mercata, ali i manjem broju priča koje se nisu ostvarile, objavio je i interes Manchester Cityja za Antu Palaversu.

  Jakov Prkic / CROPIX
  CROPIX
   

  Hajdukov 18-godišnji vezni igrač do kraja sezone bi trebao ostati u Splitu, a potom za oko osam milijuna eura otići u City, gdje ga vide kao nasljednika Fernandinha u budućnosti. Hajduk bi dobio dodatni novac na ime bonusa.

  Iz drugih medija