INTERES VELIKANA

SENZACIJA NA POMOLU: MANCHESTER CITY STIŽE U SPLIT PO HAJDUKOVOG DRAGULJA!? Iz Italije lansirane dvije vrlo zanimljive vijesti o dvojici Hrvata

Piše: Damir DobrinićObjavljeno: 16. siječanj 2019. 21:02

Jedan od najupućenijih svjetskih novinara po pitanju transfera, Talijan Gianluca di Marzio, objavio je na svojoj internet stranici dvije vrlo zanimljive vijesti. Prva je vezana uz Andriju Balića, 21-godišnjeg bivšeg veznjaka Hajduka, koji je od 2016. član Udinesea.

U talijanskom prvoligašu mladi hrvatski reprezentativac nikad nije dobio pravu priliku i Di Marzio piše kako su u tijeku pregovori između Friuliana i Fortune Sittard.

Marco Rosi/Getty Images
Getty Images

Radi se o devetoplasiranoj momčadi nizozemskog prvenstva u kojoj bi Balić mogao nastaviti karijeru ukoliko dođe do dogovora.

Di Marzio, koji je poznat po nizu ekskluzivnih vijesti s mercata, ali i manjem broju priča koje se nisu ostvarile, objavio je i interes Manchester Cityja za Antu Palaversu.

Jakov Prkic / CROPIX
CROPIX

Hajdukov 18-godišnji vezni igrač do kraja sezone bi trebao ostati u Splitu, a potom za oko osam milijuna eura otići u City, gdje ga vide kao nasljednika Fernandinha u budućnosti. Hajduk bi dobio dodatni novac na ime bonusa.

Linker
25. travanj 2024 19:05