REUTERS
PRENOSE ŠPANJOLCI

SENZACIJA NA POMOLU! ŠEICI VIŠE NEMAJU STRPLJENJA Neymar dobio dozvolu da pregovara s Realom? Može napustiti Pariz, ali samo pod jednim uvjetom

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 20. veljača 2018. 13:48

Nevjerojatni Brazilac Neymar prošloga je ljeta stigao iz Barcelone u PSG i u 222 milijuna eura vrijednom transferu postavio novi rekord. Odmah se vidjelo kako će biti veliko pojačanje za Parižane obzirom kako je već postigao 28 pogodaka uz 16 asistencija.

Ipak, niti ova sjajna statisika nije pomogla da Brazilac zajedno sa svojim suigračima izbjegne poraz u prvoj utakmici osmine finala Lige prvaka protiv Real Madrida na Berbnabeu (3:1) i tako se bitno udalje od plasmana u idući krug natjecanja.

Također valja istaknuti kako Neymar i nije u najboljim odnosima s navijačima pariškog kluba te se sve više spominje njegov transfer u 'kraljevski klub'. Španjolski Don Balon navodi kako bi se ovaj transfer mogao dogoditi već ovog ljeta. Naime, bogati šeik Al-Khelaifi dozvolio je Neymaru da na ljeto pregovara s Realom, ali uz jedan uvjet - da osvoji s viceprvakom Francuske Ligu prvaka.

Sigurno je kako u Parizu ne žele imati nezadovoljnog igrača u svojim redovima, ali prvu zvijedzu spremni su pustiti samo ako se okite naslovom prvaka Europe.

Linker
18. travanj 2024 13:14