Srdjan Stevanovic/Getty Images / Getty Images
SKUPLJA SE NOVAC ZA MODRIĆA?

SENZACIONALE VIJESTI IZ ITALIJE, VATRENI NA RUBU ODLASKA!? Pregovori su u tijeku, velikan s 'Otoka' u posljednji trenutak dovodi hrvatskog veznjaka

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 05. kolovoz 2018. 11:08

Marcelo Brozović na izlaznim je vatima Intera, barem tako tvrdi ugledni talijanski medij Corriere dello Sport!

Za hrvatskog je veznjaka opasno zagrizao Tottenham čiji su navijači gotovo pa izgubili svaku nadu u to da će se njihova momčad pojačati u ovom prijelaznom roku.

Prema pisanjima većine portala koji se bave ovom temom, menadžer 'Spursa' Mauricio Pochettino želi do krajnjeg roka (9. kolovoza) pojačati vezni red i upravo u Brozu vidi savršeno rješenje za tu situaciju.

Navodno je i Marcelo spreman na selidbu u London, transfer je jako blizu realizacije i preostali su samo posljednji detalji.

Inter već dugo nije izgledao ovoliko moćno, no čini se da su se iz talijanskog diva na ovaj potez odlučili zbog financijskog fair-playa i prikupljanja novca za neko novo ime u ekipi. Primjerice Luke Modrića o čijem se transferu naveliko piše posljednjih dana...

25-godišnji Hrvat je u Inter stigao u ljeto 2016. godine iz zagrebačkog Dinama. Za talijanski je klub odigrao 112 utakmica pritom upisavši 18 golova i 19 asistencija.

Brozović je potencijalne kupce privukao i sjajno odigranim Svjetskim prvenstvom u Rusiji gdje je na utakmici protiv Engleske s pretrčanih 16 kilometara i 339 metara postavio novi rekord tog natjecanja.

Linker
25. travanj 2024 18:17