CROPIX
SPORTSKE NOVOSTI DOZNAJU

SENZACIONALNA VIJEST IZ MAKSIMIRSKIH KULOARA: BARCELONA ŽELI JOŠ JEDNO OTKRIĆE DINAMA! Izvor blizak Modrima otkriva čije se ime nalazi na listi broj 2

SENZACIONALNA VIJEST IZ MAKSIMIRSKIH KULOARA: BARCELONA ŽELI JOŠ JEDNO OTKRIĆE DINAMA! Izvor blizak Modrima otkriva čije se ime nalazi na Barcinoj 'listi broj 2'
Piše: Davorin OlivariObjavljeno: 11. siječanj 2020. 10:00

Bruno Petković na meti je - Barcelone! Tu vijest smo u petak saznali iz vrlo pouzdanih izvora. Dok smo sve ovo vrijeme pisali priče o Barci i Daniju Olmu, katalonski gigant pokazuje zanimanje za još jednog Dinamova igrača. Informacija djeluje senzacionalno, ali naš izvor vrlo blizak maksimirskom klubu kaže da se lopta ipak treba spustiti na zemlju.

O čemu se, naime, radi? Dakle, Petković nije u prvom ešalonu napadača kojeg bi katalonski klub ovog trenutka želio dovesti na Camp Nou. Nalazi se na popisu željenih napadača, nazovimo ga "lista broj 2". Međutim, i taj podatak pokazuje koliko je Petković cijenjen u europskim okvirima.

Kad se nađeš na popisu želja Barcelone, pa makar i u drugom redu, znači da si svjetski vrijedan napadač. Sve to je samo dokaz kakav je veličanstveni "boom" napravio Bruno u Dinamovu dresu, a naravno i u dresu Vatrenih gdje je u kratkom vremenu postao prvi Dalićev izbor. S druge pak strane, zar je neko veliko čudo da prvi napadač druge reprezentacije svijeta bude u fokusu zanimanja velikih klubova?

Trnava, 251018.
City Arena, stadion Antona Malatinskeho.
Utakmica 3. kola UEFA Europa lige, grupa D, FC Spartak Trnava - GNK Dinamo Zagreb, utakmica se igra  pred praznim tribinama, zbog kazne koju je Spartak dobio zbog rasizma.
Na fotografiji:     Mislav Orsic, Bruno Petkovic.
Foto: Damir Krajac / CROPIX
Damir Krajac / CROPIX CROPIX

Ono što pak saznajemo iz klupskih izvora je da se ne razmišlja o prodaji Brune Petkovića. Pred napadačem Vatrenih je Europsko prvenstvo, gdje će mu - ako našim dečkima i njemu krene onako kako svi priželjkujemo - još više narasti cijena. Možda već nakon Eura bude na Barceloninoj "listi broj 1"? Ne samo na njenoj, naravno... Bruno Petković velika je vrijednost Dinama i reprezentacije, za njim se itekako praši.

Linker
23. travanj 2024 06:25