REUTERS
STIGLO ZELENO SVJETLO?

SENZACIONALNI TRANSFER, A SP NIJE NI POČELO! REAL SVE DOGOVORIO S BRAZILSKOM ZVIJEZDOM 'Nakon Svjetskog prvenstva vrijedit će i više!'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 14. lipanj 2018. 16:33

Real Madrid navodno je dogovorio transfer brazilskog vratara Alissona Beckera u svoje redove, međutim čelnici Rome trenutno kalkuliraju i traže za svoga golmana 80 milijuna eura umjesto ponuđenih 60 milijuna, prenosi španjolski Mundo Deportivo.

Brojni izvori potvrđuju da je Liverpool ispao iz utrke za dovođenjem brazilske "jedinice" jer su shvatili da će se teško moći nositi s financijskim gigantom koji je osvojio treću Ligu prvaka zaredom.

Španjolski list objavio je priču da je Roma dala "zeleno svjetlo" Beckeru nakon što je njegov agent Ze Maria dogovorio sve uvjete za potpis petogodišnjeg ugovora. Real je spreman odmah iskeširati 55 milijuna eura plus 5 milijuna kroz bonuse, ali Roma dakako neće pustiti svoju zvijezdu bez borbe.

Alisson je izjavio kako bi volio da se cijela situacija riješi prije početka Mundijala u Rusiji, ali čelnici Rome smatraju da će mu cijena nakon svjetskog prvenstva dodatno porasti pa ostaje za vidjeti kako će zapravo ta cijela trakavica završiti.

Linker
20. travanj 2024 15:03