Real Madrid
 REUTERS/Vincent West / REUTERS
DONOSI SPORTS ILLUSTRATED

SHVATILI DA OVAKO VIŠE NE IDE! REMONT REALA Kraljevi će za pojačanja iskrcati 600 mil. eura, a jednog igrača učiniti najskupljim u povijesti nogometa?

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 14. veljača 2018. 13:40

Ako je za vjerovati informacijama koje donosi ugledni Sports Illustrated, Real Madrid će iduće sezone krenuti u potpuni remon momčadi, a to bi ih moglo koštati ukupno 600 milijuna eura.

Velika je lista igrača koje bi od idućeg ljeta htjeli dovesti na Bernabeu, a jedna od glavnih meta bit će napadač Tottehnama Harry Kane. 'Kraljevski klub' bi tako vrlo lako mogao učiniti Kanea najskupljim nogometašem svijeta.

Aktualni prvak Španjolske navodno je za njegove usluge spreman iskrcati 300 milijuna eura, te bi tako srušio rekod kojeg trenutačno drži Neymar koji je prošloga ljeta za 222 milijuna eura iz Barcelone stigao u PSG.

Madriđani ove sezone igraju prilično slabo, trener Zidane je na rubu otkaza, prvenstvo je odavno izgubljeno, ispali su iz Kupa Kralja i Liga prvaka je jedino natjecanje u kojem ove sezone mogu podići trofej. Pojačanja su nužna žele li iduće sezone biti u korak s Barcelonom.

Linker
22. travanj 2024 03:22