Gonzalo Arroyo Moreno/Getty Images
POTRES NA SANTIAGO BERNABEUU

SITUACIJA KAKVA SE NE PAMTI GOTOVO 20 GODINA! PREDSJEDNIK BARCE UOČI EL CLASICA ZATRESAO ŠPANJOLSKU Takav transfer se nije dogodio otkad sam ovdje!

Najveći transfer na relaciji Barcelona-Real u novijoj povijesti je prelazak Luisa Figa koji je daleke 2000. godine dres katalonskog diva zamijenio onim najljućih rivala.
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 06. veljača 2019. 13:15

Večeras će s početkom u 21 sat Barcelona i Real u polufinalu španjolskog Kupa kralja odigrati svoj prvi od tri El Clasica koliko ih je na rasporedu u ovih 20-ak dana, a predsjednik Katalonaca Josep Maria Bartomeu pobrinuo se dodatno začiniti atmosferu uoči vrućeg derbija.

Razgovarajući za španjolski Cope, Bartomeu se dotaknuo Realovog veznjaka Isca za kojeg je poznato da već neko vrijeme zbog slabije minutaže traži odlazak sa Santiago Bernabeua. Kako stvari stoje čini se da bi Barca, ako to Ernesto Valverde zatraži, mogla kontaktirati Madriđane oko transfera koji bi definitivno uzburkao vode, jer znamo kakve emocije izaziva prelazak u redove velikih rivala.

REUTERS/Albert Gea
REUTERS
Predsjednik Barcelone Josep Maria Bartomeu

"Naravno da bismo potpisali igrača ako ga naši treneri zatraže i ako on želi napustiti Madrid. Takav se transfer nije dogodio otkad sam ja ovdje. Svatko želi svoju momčad učiniti što konkurentnijom. Isco? Pričali bismo s Madridom oko njega", izjavio je Bartomeu.

Je li ovo samo igra pred derbi ili se nešto zaista 'kuha' mogli bi saznati najkasnije do ljetnog prijelaznog roka kada bi po navodima španjolskih medija Isco definitivno trebao napustiti Santiago Bernabeu. Španjolski reprezentativac nikako ne može biti zadovoljan svojom ulogom u Madridu, a o njegovoj situaciji najbolje svjedoči podatak da se u prvih 11 nije našao još od dvoboja s Levanteom u Kupu, a samo je jednom i to kao zamjena ušao u posljednje tri utakmice.

Podsjetimo, najpoznatija razmjena na relaciji Barcelona-Real u novijoj povijesti je prelazak Luisa Figa koji je daleke 2000. godine dres katalonskog diva zamijenio onim najljućih rivala.

Linker
20. travanj 2024 00:57