Vlado Kos / Hanza Media / Hanza Media
OSTANAK U GRADSKOM VRTU

SJAJNA VIJEST ZA VELIKE AMBICIJE OSIJEKA Novi Vatreni bio je velika želja uglednih europskih klubova, no 'bijelo-plavi' ne dopuštaju rasprodaju!

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 31. kolovoz 2017. 14:05

Borna Barišić odličnim je igrama u Osijeku zaslužio i poziv u hrvatsku reprezentaciju, a zainteresirali su se i brojni ugledni klubovi. Najkonkretniji je bio grčki Olympiacos, no najnovije informacije govore kako Barišić ipak ostaje u Osijeku.

"Za Barišića smo imali pet, šest vrlo ozbiljnih ponuda! U početku je to bio bečki Rapid, potom se pojavio interes kijevskog Dinama, a javila su nam se i tri eminentna kluba iz talijanske Serie A. Posljednjih dana pojavila se mogućnost njegova transfera u grčki Olympiakos koji je eliminirao Rijeku u kvalifikacijama Lige prvaka i igrat će i ove godine u prestižnom europskom natjecanju", istaknuo je sportski direktor Osijeka Alen Petrović pa dodao:

"Nemamo nikakav imperativ prodavati svoje najbolje igrače, samo da bismo realizirali poneki transfer. Razumljivo je da je prijašnjih godina, prije dolaska novih vlasnika u klub, situacija bila drugačija i da se bilo praktički nemoguće oduprijeti bilo kakvoj, kudikamo financijski slabijoj ponudi za nekoga igrača, kada se razmišljalo prvenstveno o opstojnosti i preživljavanju. Nama, koji smo sada u klubu, omogućeno je da radimo bez takvog pritiska i zahvalan sam vlasnicima i Upravi na tome. Dakle, želja nam je osnaživati igrački kadar, to cijelo vrijeme i činimo, a da će se u doglednoj budućnosti dogoditi i poneki izlazni transfer, to je također normalno. No, ponavljam, nismo u situaciji da nam je to ovoga trenutka nužno, naprotiv.

Linker
24. travanj 2024 13:27