Getty Images, screenshot Instagram
LJUBAV VAŽNIJA OD KARIJERE

Sjajni vezist odlučio napustiti Inter i otići u znatno manji klub, a mnogi su ostali silno dirnuti kada se saznao pravi razlog neobičnog transfera!

Piše: Zlatko KarloObjavljeno: 06. kolovoz 2019. 21:06

Belgijski nogometaš Radja Nainggolan potpisao je ugovor sa Cagliarijem, u kojem će provesti barem jednu sezonu kao posuđeni igrač Intera.Nainggolan (31) se tako vratio na Sardiniju, u klub u kojem je od 2010. do 2014. godine odigrao 137 utakmica prije negoli je prešao u Romu.

"Moje srce pripada ovom otoku i Cagliariju, u čijem dresu sam se borio i patio. Sada sam spreman za nove bitke", kazao je kontroverzni Belgijanac, koji se nije uspio nametnuti u Interu, a ujedno je ispao i iz reprezentacije Belgije, za koju nije igrao na SP-u u Rusiji. Nainggolana je u zračnoj luci u Cagliariju dočekalo više stotina navijača.

No, pozadina cijele priče je ono što je dirnulo mnoge. Naime, glavni je razlog Nainggolanova transfera njegova supruga Claudia Lai, koja je oboljela od raka i krenula na kemoterapije, pa se Radja odlučio vratiti s njom u njezin rodni grad Cagliari, kako bi bila bliže obitelji. Nainggolan je upravo na Sardiniji upoznao suprugu s kojom ima dvije kćeri.

Linker
18. travanj 2024 21:14