Action Images/Jason Cairnduff
ČEKA SE TEK POTVRDA

SLAVEN BILIĆ EKSPRESNO DOVEO HRVATSKO POJAČANJE Ni mjesec dana nakon preuzimanja kluba osigurao dolazak velikog pehista hrvatskog nogometa

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 01. srpanj 2019. 18:59

Prema napisima engleskih, ali i portugalskih medija novi menadžer engleskog drugoligaša West Bromwich Albiona Slaven Bilić uskoro će u redove svoje momčadi dovesti jednog Hrvata. Interes je bio poznat od ranije, a čini se kako je njegov dolazak stvar formalnosti.

Riječ je o Benficinom playmakeru Filipu Krovinoviću. Portugalski Record tvrdi da je posao praktički dogovoren i da se čeka tek službena potvrda njegovog dolaska na jednogodišnju posudbu koja će WBA koštati 350.000 eura, što je dovostruko manja manja svota od one koju je Benfica prvotno tražila.

23-godišnji Krovinović stigao je u Benficu u lipnju 2017. godine iz Rio Avea, a period proveden u redovima lisabonskog velikana obilježile su ozljede. Tako je od dolaska skupio tek 28 nastupa. Krovinović je sada zdrav, još uvijek trenira s Benficom, a ugovorno je s klubom vezan još tri godine. Vjeruje se da će ga WBA dovesti na jednogodišnju posudbu.

December 1, 2017 - Porto, Porto, Portugal - Benfica's Croatian midfielder Filip Krovinovic in action during the Premier League 2016/17 match between FC Porto and SL Benfica, at Dragao Stadium in Porto on December 1, 2017., Image: 356681609, License: Rights-managed, Restrictions: * France Rights OUT *, Model Release: no, Credit line: Profimedia, Zuma Press - News
Profimedia, Zuma Press - News

Bilić jako dobro poznaje Krovinovića i njegove mogućnosti, a uskoro će ga, kako stvari stoje imati na raspolaganju. Samome Krovinoviću ovakav rasplet savršeno odgovara jer je tražio klub u kojem će imati redovitu minutažu.

Linker
16. travanj 2024 21:18