Action Images via Reuters
PIŠU NJEMAČKI MEDIJI

SLAVEN BILIĆ PREUZIMA KLUPU POSRNULOG NJEMAČKOG VELIKANA? Bivši izbornik Vatrenih našao novi posao nakon dva mjeseca pauze?

Piše: HinaObjavljeno: 29. siječanj 2018. 20:10

Nakon što je Hannes Wolf dobio otkaz, kao novi trener njemačkog nogometnog bundesligaša Stuttgarta spominje se i hrvatski stručnjak Slaven Bilić.

Wolf je dobio nakon što je Stuttgart u subotu kod kuće izgubio od Schalkea upisavši sedmi poraz u posljednjih osmih nastupa. Nakon novog poraza popularne 'Švabe' su pale na 14. mjesto sa 20 bodova, tri više od ekipe koja se nalazi na poziciji koja vodi u doigravanje.

Wolf je u Stuttgart stigao 2016. godine, a prije toga je bio trener Eintracht Ergstea, ASC Dortmunda i Dortmund II.

Njemački mediji su objavili kako je vodstvo kluba ponudilo posao bivšem treneru Schalkea Markusu Weinzierlu, ali je on odbio ponudu. Među kandidatima za klupu je i bivši hrvatski reprezentativac i izbornik Slaven Bilić, piše list Stuttgarter Zeitung, a među kandidatima ističu se imena poput Thomasa Tuchela i Luciena Favrea.

Football Soccer - Premier League - Manchester United vs West Ham United - Manchester, Britain - August 13, 2017   West Ham United manager Slaven Bilic    Action Images via Reuters/Jason Cairnduff  EDITORIAL USE ONLY. No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or
Reuters/Jason Cairnduff

Bilić je bez posla od studenog prošle godine kada su mu čelnici West Hama otkazali suradnju.

U svojoj trenerskoj karijeri vodio je Hajduk, mladu i seniorsku reprezentaciju Hrvatske, ruski Lokomotiv i Bešiktaš. Kao igrač nastupao je u Njemačkoj za Karlsruher od 1993. do 1996. i u 66 utakmica te zabio pet golova.

Linker
18. travanj 2024 14:33