Dinamo
 Ronald Gorsic / CROPIX / CROPIX
SHOPPING PO HRVATSKOJ

SLAVNI KLUB NASTAVLJA KUPOVATI PO HRVATSKIM TRAVNJACIMA!? Nakon 'hita iz Koprivnice' mogli bi se pojačati i Dinamovim igračem

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 24. srpanj 2018. 19:56

Slavni Glasgow Rangersi mogli bi ponovno kupovati po hrvatskim travnjacima.

Podsjetimo, škotski velikan već je u ovom prijelaznom roku doveo Nikolu Katića iz Slaven Belupa, a sportski direktor kluba Mark Allen je za služeni YouTube kanal Rangersa izjavio kako namjerava ponovno kupovati u HNL-u.

Kako piše HITC, neuvjerljiva napadačka predstava u kvalifikacijama za Europsku ligu protiv makedonskog Šukupija mogla bi natjerati legendarnog Stevena Gerrarda da prije isteka prijelaznog roka pojača redove još jednim napadačem, a novinari HITC-a smatraju da bi tu favorit bio Dinamov Armin Hodžić.

Zagreb, 270517.
Maksimir.
Posljednja utakmica sezone Prve MAXtv lige izmedju GNK Dinamo i HNK Rijeka.
Na fotografiji: Armin Hodzic, Marko Vesovic.
Foto: Marko Todorov / CROPIX
Foto: Marko Todorov / CROPIX

"23-godišnji Hodžić je bio jako efikasan u Hrvatskoj kao član Dinama. U 108 utakmica postigao je 49 pogodaka, a pritom je pokazao i da je kompletan napadač s dovoljno vještine, brzine, lukavosti i fizikalija za veliki prelazak u drugu sredinu. Bosanski internacionalac bi se zbog svih navedenih razloga sjajno uklopio u sliku Rangersa", stoji u tekstu koji predstavlja Dinamovog napadača.

Škoti kao još jednu olakotnu okolnost za njegovo dovođenje vide činjenicu da je bio član Liverpoola u isto vrijeme kao Gerrard. Tamo je proveo tri godine u mlađim kategorijama i moguće je da je Steven itekako dobro upoznat s njegovim mogućnostima.

Linker
19. travanj 2024 07:10