REUTERS/Juan Medina
REUTERS

'NIJE TAMO DOBRA ATMOSFERA'

SLAVNI TRENER 'RAZMONTIRAO' REAL NAKON ODLASKA ZIDANEA 'Bolje da je otišao! Znao je da su ga mislili smijeniti, a Perez želi biti predsjednik trener!'

AUTOR:
 • OBJAVLJENO:
 • 01.06.2018. u 11:48

 • Fabio Capello (71), koji je bio trener Real Madrida od 1996. do 1997. te od 2006. do 2007. godine, smatra da bi bivši igrač Guti mogao zamijeniti Zidanea.

  - Smatram da bi ga Guti mogao zamijeniti. Ako ne on, onda Conte ili Sarri - rekao je Talijan. Upitan o Pochettinu, kojeg su mediji nametnuli kao prvog kandidata, odgovorio je:

  - Dobro poznaje Španjolsku i ima određeni način igre, mogao bi i on to biti.

  Capello tvrdi da je Zidane odlaskom donio najbolju odluku.

  - Nije bila dobra atmosfera u Real Madridu. Da nije osvojio Ligu prvaka smijenili bi ga, on je to znao. To se znalo prije tri mjeseca, pa je donio adekvatnu odluku - rekao je.

   

  - U Real Madridu je bilo puno polemika, a Florentino Perez želi biti predsjednik i trener. Kada se pobjeđuje zadovoljan je, a kada se gubi netko mora biti kriv. Ja sam bio pobijedio, pa su me svejedno izbacili - dodao je Capello.

  On je s Real Madridom osvojio prvenstvo 1997. i 2007. godine. Guti, 41-godišnji bivši veznjak, igrao je za Kraljevski klub od 1996. do 2010. godine. Trenutačno je zaposlen kao trener u omladinskom pogonu Real Madrida.

  Iz drugih medija