Gabriele Maltinti/Getty Images
O TOME SE PIŠE

SLUČAJ MARKA PJACE DOBIO NASTAVAK U utrku za mladog Hrvata se uključio velikan, ali njegov menadžer je jednom izjavom riješio sve dvojbe

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 08. siječanj 2019. 13:41

Marko Pjaca ove bi zime definitivno trebao napustiti redove Fiorentine u kojoj igra na posudbi iz Juventusa. Tako se barem činilo donedavno.

U medijima je ranije osvanula informacija da bi mogao preseliti u Fulham, a sada talijanski mediji tvrde da je u ponedjeljak došlo do sastanka na relaciji između Juventusovih i Pjacinih predstavnika vezano uz igračevu budućnost.

Calciomercato.com tvrdi da je osim Fulhama ozbiljan interes pokazao Cagliari, a da iz prikrajka priliku vreba i Milan kojem je potreban kvalitetan napadač, a koji, poznato je, ima dobar odnos s 'Bianconerima'. Opcija je i povratak u Juventus, ali to bi vjerojatno bilo najlošije za samog Pjacu jer je teško za očekivati da bi mu Massimiliano Allegri davao preveliku minutažu.

U međuvremenu se o Pjacinoj budućnosti oglasio i Fiorentinin trener Stefano Pioli. Prema njegovim riječima Pjaca bi i drugu polovicu sezone mogao ostati član 'Viola'.

"Mene ne brini sastanci koji su održani. Pjaca trenira dobro i ja vjerujem u njega. Uvjeren sam da nam može dati doprinos u drugoj polovici sezone", prenosi Piolijeve riječi Gazzetta dello Sport.

Odluka o Pjacinoj budućnosti bi trebala pasti uskoro, a bivši 23-godišnji dinamovac željan je igre i dokazivanja. U dosadašnjem dijelu sezone u Serie A skupio je 16 nastupa i upisao 1 gol i 1 asistenciju.

NOVO:

O situaciji Marka Pjace naknadno se oglasio i menadžer Marko Naletilić

U intervjuu koji je dao za Violanews.com Naletilić je izjavio da Pjaca do daljnjeg ostaje u Fiorentini.

"U ovim trenucima ne postoji mogućnost da će napustiti Fiorentinu u siječnju. Svari se baš i nisu odvijale onako kako smo se nadali kada je dolazio ovdje, ali Marko osjeća da klub vjeruje u njega, a pored toga ima i sjajan odnos s Piolijem. Puno me klubova zvalo posljednjih tjedana, ali još nismo razmotrili niti jednu ponudu."

Linker
18. travanj 2024 23:17