REUTERS/Juan Medina
PIŠE AS

SLUČAJNO JE OTKRIVENO IME NOVOG TRENERA REALA? Šef niželigaša ispalio tko će naslijediti slavnog Zinedinea Zidanea

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 07. lipanj 2018. 21:01

Odlazak Zinedinea Zidanea s trenerske klupe Real Madrida bio je šok za sve.

Kako za navijače, tako i za predsjednika Florentina Pereza. Od njegovog odlaska prošlog tjedna nagađa se tko bi mogao preuzeti klupu trostrukog uzastopnog prvaka Europe, a čini se da je vijest zabunom otkrio predsjednik niželigaša Murcije Victor Galvez.

Nagađalo se s imenima Mauricija Pochettina, Maxa Allegrija i Jürgena Kloppa, ali čini se da bi na klupu Reala mogao sjesti - Guti.

"Guti će trenirati Real Madrid, pa ne može trenirati Murciju. On je trener kojeg sam želio ovdje. Prava je šteta da Zidane nije dao otkaz dva dana kasnije. Guti me kasnije nazvao i zahvalio se na interesu", rekao je Galvez, čije riječi prenosi madridski As.

Punog imena Jose Maria Gutierrez Hernandez španjolski je veznjak igrao za Realovu A momčad između 1995. i 2010. godine prije odlaska u Bešiktaš gdje se umirovio.

MADRID, SPAIN - JANUARY 24:  Cristiano Ronaldo (C) of Real Madrid celebrates with  Guti after scoring his first goal for Real during the La Liga match between Real Madrid and Malaga at the Santiago Bernabeu stadium on January 24, 2010 in Madrid, Spain.  (Photo by Denis Doyle/Getty Images)
Denis Doyle/Getty Images

Po završetku igračke karijere započeo je trenersku karijeru u kojoj je dosad trenirao tek mladu momčad Reala.

Linker
26. travanj 2024 07:48