Screenshot
ŽELIO OBUĆI BIJELI DRES

SLUŽBENO JE! HAJDUK DOVEO PRVO OVOGODIŠNJE POJAČANJE IZ REDOVA BELGIJSKOG PRVOLIGAŠA 'Svjestan sam očekivanja trenera i navijača'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 20. siječanj 2020. 23:31

Transfer o kojemu se dugo pričalo napokon je realiziran. Bosanskohercegovački stoper, 21-godišnji Nihad Mujakić, potpisao je ugovor za splitski Hajduk na godinu i pol dana posudbe s pravom otkupa, a stigao je iz belgijskog prvoligaša KV Kortrijk.

U nedjelju je uspješno prošao liječnički pregled, zatim su odrađene formalnosti oko potpisivanja ugovora, a nakon toga Mujakić je odabrao bijeli dres s brojem 18.

"Prije odlaska u Belgiju imao sam kontakt s Hajdukom, ali tada se transfer nije realizirao iako je to bila moja velika želja. Evo, sada sam tu... došao sam iz Kortrijka, trener i suigrači super su me dočekali. Drago mi je što sam tu i jedva čekam da krenem s trenažnim procesom. Znam da se u Hajduku u svakoj utakmici traži maksimalno zalaganje i, naravno, pobjeda je najvažnija. Nadam se da ću opravdati očekivanja, kako trenera tako i samih navijača", poručio je Nihad koji je svjestan kakva su očekivanja od njega u novoj sredini u koju je došao.

Snimio: Ivan Čilić
Snimio: Ivan Čilić
Nihad Mujakić (u sredini)

Mujakić je rođeni Sarajlija, a u FK Sarajevu najveći mu je uspjeh osvajanje dvostruke krune što je bio prvi i povijesni doseg Bordo-bijelih.

U mlađim uzrastima nastupao je za U-19 reprezentaciju Bosne i Hercegovine, dok je trenutno redoviti član U-21 reprezentacije.

Nihad Mujakić prvo je službeno pojačanje nove garniture vodstva na Poljudu koju predvode Mario Stanić i Ivan Kepčija s trenerom Igorom Tudorom.

Linker
18. travanj 2024 17:38