Screenshot: Instagram fc inter
VIŠE NEMA NEDOUMICA

SLUŽBENO POTVRĐENO: ŠIME VRSALJKO POTPISAO ZA MILANSKI INTER Procurile prve fotografije, Talijani otkrili financijske detalje velikog posla

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 02. kolovoz 2018. 00:10

Šime Vrsaljko večeras je i službeno postao novi igrač milanskog Intera nakon uspješno obavljenog liječničkog pregleda.

Talijanski velikan doveo je hrvatskog reprezentativca iz Atletica na jednogodišnju posudbu za 6.5 milijuna eura odštete, a sljedećeg ljeta imat će pravo trajnog otkupa njegovog ugovora za 17.5 milijuna eura.

Gazzetta dello Sport otkriva kako će Vrsaljko u Interu zarađivati oko tri milijuna eura. Sljedećeg ljeta se očekuje da će potpisati petogodišnji ugovor za 'Nerazzurre'. Vrsaljko će nove suigrače, od kojih dvojicu itekako već dobro poznaje (Brozović i Perišić), upoznati sljedećeg tjedna.

Benvenuto nella famiglia nerazzurra @simevrsaljko2

A post shared by InterNews24h (@inter24h_news) on

U međuvremenu su na društvenim mrežama osvanule prve Vrsaljkove fotografije s novim dresom, a Vrsaljko je dao prvu izjavu od povratka u Italiju.

"Sretan sam i ponosan što sam stigao u tako velik klub kao što je Inter. Imam iskustvo u Italiji iz Genoe i Sassuola i spreman sam za avanturu s Interom. Pričao sam s Perišićem i Brozovićem o Interu, ali odluka o dolasku je bila moja. Želio sam se vratiti u Italiju i doći u Inter", izjavio je desni bočni hrvatske reprezentacije koji stiže na jednogodišnju posudbu iz Atletico Madrida, gdje je proveo posljednje dvije sezone, a prošle osvojio Europsku ligu.

U nadolazećoj sezoni Inter će igrati u Ligi prvaka.

"Svaki igrač može nešto donijeti. Svatko od nas mora dati 120 posto kako bismo ostvarili veliki rezultat i razveselili naše navijače koje pozdravljam", rekao je Vrsaljko te zaključio:

"Uvijek ostavljam srce na terenu i nadam se da ćemo na kraju sezone svi biti sretni, i mi i navijači."

Linker
16. travanj 2024 17:29