Catherine Ivill/Getty Images
PANIKA U MADRIDU

ŠPANJOLCI EKSPRESNO ODGOVORILI I PONUDILI SVOJU 'ISTINU' O SENZACIONALNOM TRANSFERU KAPETANA VATRENIH 'Interov nemogući san je... Luka Modrić'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 01. kolovoz 2018. 11:54

Vodeći svjetski mediji raspisali su se o pregovorima između talijanskog velikana Intera i agenta Luke Modrića. Vijest je to koja je glasno odjeknula te instantno zabrinula sve navijače 'Kraljevskog kluba' koji bi tako nakon odlaska Cristiana Ronalda mogli ostati i bez svog kreatora iz sredine terena.

Dok pouzdani talijanski izvori tvrde kako su pregovori u tijeku, ali i da je nakon inicijalnih razgovora Modrić pokazao interes za promjenom sredine, oni španjolski, konkretnije ugledna Marca, tvrde da ni Real ni Modrić ne pomišljaju na prekid suradnje te Interov san nazivaju nemogućim.

"Talijanski mediji pišu da Nerazzurri imaju san o potpisivanju Luke Modrića, osvajača Zlatne lopte u Rusiji. Tvrde i da su započeli pregovore kako bi ga priključili njegovim sunarodnjacima Perišiću, Brozoviću i Vrsaljku, ali istina je ta da niti Real Madrid, niti hrvatski igrač ne namjeravaju prekinuti svoju uspješnu vezu, tako da se san Intera čini nemogućim", stoji u tekstu Marce pod naslovom 'Interov nemogući san je... Luka Modrić'.

Isti medij vjeruje da će hrvatski maestro ostati u španjolskom gigantu čiji bi dres mogao nositi sve do kraja karijere, ali i da Real ne bi nikada prihvatio nekakve pregovore oko njegovog odlaska.

Nadalje, Marca piše kako Modrić u ovim trenucima samo razmišlja o tome kako će osvojiti novu titulu jednom kada se Real i Atletico susretnu u europskom Superkupu koji je na rasporedu 15. kolovoza.

Linker
19. travanj 2024 05:09