screenshot
OSTALI JOŠ SAMO DETALJI

ŠPANJOLCI LANSIRALI BOMBU: DOGOVOR JE POSTIGNUT! HAZARD USKORO POSTAJE NOVI 'KRALJ' Ugledni list otkrio dokaz da je dolazak jednog u Real gotova stvar

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 06. travanj 2019. 13:03

Već mjesecima traju priče o prelasku jedne od najvećih zvijezda svjetskog nogometa u redove Real Madrida, a kako prenosi španjolska Marca pitanje je dana kada će Eden Hazard staviti potpis na ugovor s kraljevskim klubom. Naime, spomenuti list tvrdi kako je dogovor između dvaju klubova postignut i kako je Hazard već sve dogovorio s Realom.

Također ističu kako je Belgijac uskoro dolazi u Madrid kako bi bolje upoznao klub i grad koji će mu biti dom idućih šest godina, a navodno bi trebao i razgledati nekoliko potencijalnih lokacija i vila među kojima će izabrati jednu u kojoj će se smjestiti po završetku transfera.

Iz Marce navode kako je čitav posao bio gotov prošloga tjedna, ali da će Chelsea morati bitno smajniti cijenu za svog najboljeg nogometaša koja je prije dvije godine kada ga je Zidane želio dovesti u Madrid iznosila vrtoglavih 200 milijuna eura.

Navodno će Hazard s Kraljevima potpisati na šest godina, a Chelsea bi trebao inkasirati oko 130 milijuna eura. Belgijac bi u Madridu trebao zarađivati 16,5 milijuna eura čime bi postao drugi najplaćeniji nogometaš Reala iza Velšanina Garetha Balea.

Hazard je tijekom svoje karijere u Chelseaju odigrao 341 utakmicu, ubilježio 106 golova i pridodao 87 asistencija.

Linker
23. travanj 2024 22:22