Screenshot: As
PIŠE AS

ŠPANJOLCI NIKAKO NE ŽELE ZATVORITI 'SLUČAJ MODRIĆ' 'Inter ne odustaje, čekat će do zadnjeg trena, ali postoje dvije velike zapreke'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 14. kolovoz 2018. 23:58

'Slučaj Modrić' nije zatvoren. Barem ne prema talijanskim medijima.

Na naslovnici portala uglednog španjolskog Asa osvanuo je tekst pod naslovom: 'Inter ne odustaje, čekat će Modrića sve do petka'.

Već dulje vrijeme po medijima se provlači priča o potencijalnom Modrićevom transferu u milanski Inter. Hrvatski veznjak nijednom javno nije rekao da ne želi prijeći u redove 'Nerrazzurrra' za koje već igraju njegovi suigrači iz reprezentacije Šime Vrsaljko, Ivan Perišić i Marcelo Brozović.

Talijanski mediji uporno tvrde da Modrić želi ići u Inter, ali da ga u Realu ne žele pustiti, posebice nakon prodaje Cristiana Ronalda Juventusu. Prošlog tjedna je dogovoreno osjetno Modrićevo povećanje plaće (priča se o svoti između 10 i 12 milijuna eura) kojim bi se izjednačio s kapetanom Sergio Ramosom, ali ni to nije zaustavilo Talijane da i dalje vjeruju u transfer, a nadu gaje jer misle da je Modrić željan novih izazova..

"Cijeli posao ima dvije velike zapreke, utakmicu Europskog superkupa (protiv Atletica u srijedu navečer) i vrijeme. Nakon utakmice u Tallinnu do zatvaranja prijelaznog roka u Italiji ostat će manje od dva dana (17. kolovoza u 20 sati). U tom kratkom vremenskom prozoru Inter bi trebao postići dogovor s Realom, Modrić dogovoriti uvjete s novim klubom, a Real pronaći adekvatnu zamjenu. Čini nam se skoro nemoguće, ali nada će Talijanima ostati živa do zadnjeg trenutka", zaključuje se u tekstu Asa.

Linker
19. travanj 2024 00:15