Matthias Hangst/Getty Images
OTPISANI TALENT

ŠPANJOLCI OTKRILI BRUTALNO ISKREN ODGOVOR KOJIM JE MLADA ZVIJEZDA ODBRUSILA ZIDANEU 'Nema problema, ne želim ni ja više raditi s vama'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 17. lipanj 2019. 16:45

U tijeku je velika rekonstrukcija Real Madrida. Nekoliko je velikih imena već pojačalo klub sa Santiago Bernabeua, a jasno je i da će nekoliko njih napustiti Madrid i sreću potražiti u drugim sredinama.

Jedan od onih koje iduće sezone vjerojatno nećemo gledati u 'Kraljevskom klubu' je Dani Ceballos kojemu je Zinedine Zidane već poručio da više ne računa na njega.

Španjolski AS je ovih dana preko svojih izvora stigao i do detalja iz razgovora koji je slavni francuski trener vodio s mladom zvijezdom. Prema njihovim saznanjima, 22-godišnji Ceballos brutalno je iskrenim odgovorom uzvratio velikom 'Zizou'.

"Nema problema, ne želim ni ja više raditi s vama", navodno je Ceballos poručio treneru.

Ovaj veznjak na Santiago Bernabeu stigao je prije dvije godine iz Betisa u transferu vrijednom 16 i pol milijuna eura. Danas mu se vrijednost prema Transfermarktu procjenjuje na 30 milijuna, a prema pisanjima španjolskih medija prvi u redu za njegove usluge stoji Tottenham koji bi ga vidio kao nasljednika Eriksena.

Linker
18. travanj 2024 19:35