Alex Caparros/Getty Images
PIŠE MARCA

ŠPANJOLCI OTKRILI KADA ĆE BITI ODLUČENA BUDUĆNOST IVANA RAKITIĆA Barcelona je svjesna interesa velikana i spremna je povući potez

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 16. veljača 2019. 15:31

Produljenje ugovora koje je Ernesto Valverde potpisao s Barcelonom daje naslutiti da će Ivan Rakitić ostati u Barceloni i sljedeće sezone, ali njegova budućnost 'ostaje visjeti u zraku'.

Piše tako Marca u svom tekstu posvećenom hrvatskom reprezentativcu uz redova Barcelone.

U ožujku 2017. godine Rakitić je potpisao novi četverogodišnji ugovor i u klubu smatraju da još nije vrijeme za produljenje ugovora, a ukupni izdaci ne omogućavaju klubu da mu trenutno povisi primanja. Madridski dnevnik navodi kako Rakitiću ne nedostaje opcija i ponuda i da su toga itekako svjesni u Barceloni i da će zato s hrvatskim veznjakom sjesti za stol i pokušati dogovoriti uvjete nastavka suradnje u lipnju prije otvaranja ljetnog prijelaznog roka.

PSG pokušao je dovesti 30-godišnjeg Hrvata prošlog ljeta, a zainteresirani za njegov transfer navodno su i Bayern, Inter, kao i Chelsea i Manchester United. Interesa za Rakitića dakle ne manjka, a njegova vrijednost prema Transfermarktu iznosi oko 65 milijuna eura.

Rakitić često ističe kako želi ostati, Valverde ga iznimno cijeni i želi njegov ostanak, ali službeno se do lipnja očito neće znati ništa više...

Linker
25. travanj 2024 04:20