Football Soccer - Real Madrid v Manchester City - UEFA Champions League Semi Final Second Leg - Estadio Santiago Bernabeu, Madrid, Spain - 4/5/16
Real Madrid's Luka Modric looks dejected after a missed chance
Reuters / Sergio Perez
Livepic
EDITORIAL USE ONLY.
Reuters / Sergio Perez Livepic

DAN ODLUKE

ŠPANJOLCI OTKRILI NOVI DETALJ U 'SLUČAJU MODRIĆ' KOJI JE ZABRINUO REALOVE NAVIJAČE Je li ovo dosad najveći indikator da Luka zaista napušta Madrid?

AUTOR:
  • Sportske Novosti

 • OBJAVLJENO:
 • 10.08.2018. u 09:21

 • Sapunica oko mogućeg transfera Luke Modrića iz Real Madrida u Inter dobila je, čini se, novo poglavlje.

  Onda Cero javlja kako će kapetan Vatrenih u pratnji agenta na današnjem sastanku s predsjednikom Reala Florentinom Perezom zatražiti transfer u Inter, a ovakva vijest osvanula je i na naslovnici Marcinog portala.

  Kako će u Realu reagirati na ovakav zahtjev ako do njega uistinu i dođe ostaje za vidjeti, ali ranije se Perez pozvao na službenu odštetnu klauzulu u Modrićevom ugovoru tešku vrtoglavih 750 milijuna eura.

  Screenshot: Marca
   

  U Realu će u pregovorima bez sumnje ponuditi bogatiji ugovor, a u Interu mu navodno nude 10 milijuna eura po sezoni i kasniji odlazak u Kinu na dvije godine nakon odrađenog ugovora u Italiji s jednakim primanjima. Trenutno Modrić zarađuje oko 8 milijuna eura, a danas bi se trebao odigrati sudbonosni sastanak s predsjednikom.

  U međuvremenu je na Asu osvanuo zanimljiv tekst pod naslovom: 'Real zaboravio Modrića na društvenim mrežama'.

  Screenshot: As
   

  Kraljevski klub odabrao je petoricu igrača na naslovnoj fotografiji koja reklamira klub na društvenim mrežama, a na njoj nema najboljeg igrača Svjetskog prvenstva u Rusiji, nego su na njoj Bale, Benzema, Ramos, Marcelo i Kroos. Malo neobičan detalj, zar ne?

  Je li to indikator da Modrić nakon ove sezone više neće nositi dres Reala? Ostaje za vidjeti...

  Iz drugih medija